В последните дни на лятото неминуемо настъпва онази носталгия по

...
В последните дни на лятото неминуемо настъпва онази носталгия по
Коментари Харесай

Посрещнете следващото лято в свой собствен дом край морето - цени от €748 в Созопол на плаж Каваци

В последните дни на лятото неизбежно настава онази носталгия по морето. Всяка година щом си тръгваме от плажа, мислим по кое време ще е идващият път, когато ще забележим вълните.

А какъв брой хубаво би било да посрещнете идващото лято в собствен личен дом край морето? Да се будите с шума на прибоя, а плажът да е единствено на няколко крачки.

Сега имате опцията да си осигурите мечтания дом, който да Ви чака при започване на идващото лято, а къде, в случай че не край Созопол? Той неслучайно един от най-предпочитаните курорти на южното ни Черноморие - архитектурата, историята, приятните заведения, тесните улички притеглят и очароват.

Само на няколко метра от плаж " Каваци " край Созопол сега в ход е построяването на втората фаза на първокласния. Ще го познаете незабавно - на първа линия, с впечатляваща архитектура, въодушевена от Средиземноморието. Апартаментите в новия комплекс са наоколо освен до морето, само че и до красивата планина Странджа, с цел да може по време на почивката си да съчетавате дългите дни на един от най-красивите български плажове с разходки из прохладните й гори.

Втората фаза на " Св. Йоан " е със приключен " недодялан градеж " и към този момент има и получен Акт 14. Проектът е дело на една от най-утвърдените строително-инвестиционни компании по българското Черноморие, с голям брой сполучливо приключени здания и комплекси в нашите топ курорти.

Част от удобствата, на които ще може да се наслаждавате, притежавайки дом в включват открит инфинити басейн, релакс зона с чадъри и шезлонги, целогодишна защита, рецепция и паркинг. Общите елементи в комплекса ще бъдат първокласно изпълнени, с настилки от натурален камък и стени с декоративна интериорна мазилка. Вече приключената първа фаза на комплекса дава добра визия за високото равнище и стандарти на употребяваните материали и качество на довършителните работи.

Апартаментите в първокласния комплекс ще се предават на новите си притежатели приключени " до ключ ", с сложени настилки, входни и интериорни порти, боядисани стени, приключени бани и подготвени за обзавеждане, с цел да можете да ги преобразите тъй че да дават отговор на Вашия личен усет и желания.

И в случай че Ви е потребност спомагателна мотивация за сходна покупка, запознайте се и с цените. Може да избирате сред вид с разрочено заплащане или отстъпка от цената при 100% възнаграждение на парцела:

Налични за продажба са:
Студиа (едностайни) от €27 261 (с ДДС) при разсрочено заплащане или €25 477 (с ДДС) при възнаграждение на цялата сума; Двустайни жилища от €37 810 (с ДДС) при разсрочено заплащане или €35 397 (с ДДС) при заплащане на цялата сума; Тристайни жилища от €79 439 (с ДДС) при разсрочено заплащане или €76 384 (с ДДС) при заплащане на цялата сума;
Всички цени са с включен 20% Данък добавена стойност.

Налични за продажба са и няколко парцела с Акт 16 в първата, изцяло приключена фаза на комплекса. Цените им започват от 1 018 €/м².

За притежателите на парцели, които желаят да генерират рентабилност от инвестицията си, има опция за целогодишно професионално ръководство и отдаване на парцелите чартърен сезонно и дълготрайно с услугата RENT A HOME BY LUXIMMO.

Посрещнете лято 2021 в свое място край вълните на Каваци и Созопол!

За повече информация и образуване на оглед свържете се с Христо Вълчев на 0882 638 410 или
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР