В последната година Бойко Борисов и Корнелия Нинова се превърнаха

...
В последната година Бойко Борисов и Корнелия Нинова се превърнаха
Коментари Харесай

Дайнов и Попиванов с коментар за психологическата игра на политиците

„ В последната година Бойко Борисов и Корнелия Нинова се трансфораха в един и същи типаж. Приличат на тежко ударени боксьори, които махат с ръце, с цел да запазят равновесие и в случай че могат, да закачат някой съперник. И двамата са изгубили ориентировка в обстановката, в която се намират... Борисов живее в свят на илюзии и скоро този свят ще се сблъска с твърдия свят на действителността “. Това сподели политологът проф. Евгений Дайнов.
Той уточни, е и при трите протестни партии разногласието е дали да се направи държавно управление на малцинството с къс небосвод на деяние, само че с поддръжката на Българска социалистическа партия, или да се отива на нови избори през длъжностен кабинет.
В предаването „ Нещо повече “ с коментар по тематиката се включи и политологът доцент Борис Попиванов:
„ Борисов се бори за власт. Всичките му безредни оферти са непрекъснати сондажи, с цел да види къде може да бъде продънен фронтът на съперниците му и да може още веднъж да израсне като фигура, олицетворяваща стабилността. След изборите политическата игра стана психическа “.
Доц. Попиванов уточни, че в случай че се стигне до предварителни избори, би трябвало обединенията срещу ГЕРБ да сформират болшинство в 45-ото Народно събрание и да одобряват законодателни промени, които ще бъдат нужни за демократично протичане на изборния развой.
„ Ситуацията се трансформира динамично и партиите може да получат разнообразни равнища на социална поддръжка “.
По думите на проф. Дайнов не е невероятно депутати от Българска социалистическа партия да поддържат държавно управление на митинга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР