В посещението на украинския президент Володимир Зеленски няма нищо историческо,

...
В посещението на украинския президент Володимир Зеленски няма нищо историческо,
Коментари Харесай

Боян Чуков за визитат на Зеленски у нас: Поведението на политическия ни елит е неадекватно

" В визитата на украинския президент Володимир Зеленски няма нищо историческо, то е работно за него. Това посещаване сподели какъв бардак е в нашата страна. Институциите работят като институции в разнообразни страни ".

Това сподели пред интернационалният анализатор Боян Чуков.

И уточни, че държанието на политическия ни хайлайф е несъответстващо:

" Ако бяха такива страхотни евроатлантици и си имаха вяра в това, което приказват, най-малкото, посрещането на Зеленски на летището нямаше да бъде толкоз смешно и тъпо ".

По думите на анализатора казусът на президента Румен Радев е основан от проблеми във вътрешния му екип, който не е основал нужната атмосфера за случая:

" След като визитата на Зеленски не е по покана на президента, само че той е решил да се срещне с него, не беше належащо вътре да влизат тълпи от едната и от другата страна, не беше належащо да влизат камери, микрофони. Срещата трябваше да бъде подредена по различен метод, никакъв проблем да участват единствено камерата и фотографът на президентството. Тогава двамата щяха да приказват надалеч по-добре между тях, вместо това да се трансформира в голям пиар, в който пострадал е президентът ".

В предаването " Политически НЕкоректно " Чуков разяснява още, че няма огромни упования от идната среща на върха на НАТО във Вилнюс.

Във връзка с гласуването в Народното събрание против референдума на " Възраждане " против въвеждането на еврото той съобщи:

" Когато нашите депутати гласоподават по такива тематики, външен фактор дава команда. Ангажираните с този фактор гласоподават автоматизирано и не подлежат на увещание. Защо всички тези приказки, които се изрекоха във връзка еврото - какъв брой ще бъде потребно, не се изприказват в скандинавските страни? В Полша? Виждаме, че там, където не се влиза в еврозоната, са претенциите в Европа за английско въздействие. А където се влиза, това е така наречен немски свят. Проблемът е, че демографската злополука и тежкото икономическо положение на България през последните 30 години са с помощта на нападателната икономическа политика на Германия. Германия видя в Източна Европа собствен вътрешен Китай, където ще има постоянно небогати хорица и които ще съставляват терен за евтина работна ръка, а по-интелигентните ще изтекат към Германия. Всеки си гони стратегическите цели, а ние не и се оказваме в ролята на потребни идиоти ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР