В поредното си интересно видео, екипът на CarWow е успял

...
В поредното си интересно видео, екипът на CarWow е успял
Коментари Харесай

Audi RS e-tron GT срещу RS Q e-tron

В следващото си забавно видео, екипът на CarWow е съумял да събере на едно място двата най-екстремни автомобила, които Audi в миналото е създавала.

Първият от автомобилите- RS e-tron GT, е сериен модел и разполага и предлага на потребителите допустимо най-хубавото, което марката е в положение да предложи все още на пазара. С цена от към 115 000 британски лири, този напълно електромобил, тежащ 2276 кг, е в положение да предложи мощ от 646 конски сили и въртящ миг от 830 Нм за едно в действителност запаметяващо се ускоряване и общо пътно държание.

Вторият автомобил в спонтанната конкуренция е спортен и с представена от CarWow цена от към 2 000 000 британски лири. С напълно електрическо задвижване и в композиция с стилен мотор генератор за застраховане на нужната електрическа сила и дозареждане на интегрираната батерия, RS Q e-tron влиза в тази мил борба с мощ от "само " 380 конски сили. Какво обаче се случва след първото съревнование и нанесените корекции от екипа на Audi Sport, вижте във видеото

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР