В поредното издание на Интервюто на Sportal.bg събеседникът не е

...
В поредното издание на Интервюто на Sportal.bg събеседникът не е
Коментари Харесай

Станислав Иванов пред Sportal.bg: Искам отново да играя за националния отбор

В следващото издание на " Интервюто на Sportal.bg " събеседникът не е в студиото, а се включва с видеовръзка от далечния американски град Чикаго. Става въпрос за някогашния футболист на Левски - Станислав Иванов, който пази цветовете на Чикаго Файър. Той е титуляр във всеки един от мачовете, а отборът му към момента няма проваляне в МЛС.

За националния тим

Не съм приказвал с Ясен Петров. Миналата година бях на един лагер и единствено тогава съм разговарял с него, само че по-късно не сме се чували. За националния тим дистанцията в никакъв случай не е проблем. Дали ще пътуваш 10 часа или 20 часа, няма значение. Когато става въпрос за националния тим, всеки един футболист желае да пази цветовете на родината си, само че това не зависи единствено от мен. Моята работа е на терена. Смятам, че се представям добре от началото на сезона и в случай че той има потребност от мен - ще бъда извикан в националния тим.
 Станислав Иванов
За Станимир Стоилов и Левски

Искам да кажа, че Мъри Стоилов е треньор, който извлича максимума от всеки един футболист. Отборът играе все по-добре и по тази причина почитателите се завърнаха по трибуните. Всеки един футболист, освен младите, ще има единствено изгоди от работата си с подобен експерт. Никога не се знае какво ще стане. Някой ден може и да работим дружно.

Липсва ми атмосферата от почитателите на Левски. Тук не е същото. Идват най-малко по 30 000 души на мач, само че атмосферата е напълно друга. Искам да пожелая на почитателите на Левски футболистите да ги зарадват тази година с купа, а дай боже през идната и с освен това.
 Станислав Иванов
За Чикаго Файър

Специално тази година равнището в МЛС е доста високо. Вие сами виждате какви футболисти се притеглят и от какви тимове идват. Звезди, които допреди 6 месеца са играли във Висшата лига и италианското състезание. Нивото е много положително, тъй като тези футболисти подвигат класата на тимовете.

За мен е наслаждение да играя с подобен футболист като Шакири. На първо място той е и мой другар в живота. Сприятелихме се за дребното време откогато е тук, само че в действителност е страховит футболист и човек. Доста оказва помощ на тима. Доста земен човек е.

Имаме шест фитнес и кондиционни треньора, да не кажа и повече, които работят с всеки един самостоятелно. Преди да дойда бях скептично надъхан към МЛС, само че като виждам какви футболисти идват и занапред ще идват... Преди 10 години са идвали футболисти, които са били в края на кариерата си, само че към този момент не е по този начин. Лигата се разраства и идват играчи в пика на кариерата си, какъвто е и казусът с Шакири, който е на 30. До няколко години ще има още по-големи звезди в МЛС.

Цялото изявление може да видите във видеото:
 Ван Дайк: На Световното ще играем за Ван Гаал Ван Дайк: На Световното ще играем за Ван Гаал 5 апр | 01:32 278 0  Реал Сосиедад пребори Еспаньол с дузпа в добавеното време Реал Сосиедад пребори Еспаньол с дузпа в добавеното време 5 апр | 00:13 388 0  Патрик Виейра спря Арсенал за топ 4 с мощна победа Патрик Виейра спря Арсенал за топ 4 с мощна победа 4 апр | 23:53 2783 22  Непробиваем вратар отчая Милан на Непробиваем вратар отчая Милан на "Сан Сиро ", "росонерите " изгубиха скъпи точки в борбата за Скудетото 4 апр | 23:45 8324 47  ЧФР Клуж не позволи неточност против Арджеш и Райнов ЧФР Клуж не позволи неточност против Арджеш и Райнов 4 апр | 23:03 728 0 Виж всички Водещи Новини  Непробиваем вратар отчая Милан на Непробиваем вратар отчая Милан на "Сан Сиро ", "росонерите " изгубиха скъпи точки в борбата за Скудетото 4 апр | 23:45 8324 47  Локо (София) резервира вяра за непосредствено избавление след победа над последния Локо (София) резервира вяра за непосредствено избавление след победа над последния 4 апр | 21:54 25078 92  Черно море разсипа Ботев (Враца) и се намести на третата позиция Черно море разсипа Ботев (Враца) и се намести на третата позиция 4 апр | 19:25 25531 50  Кирил Милов: Неописуемо! Победих тези, които са ме побеждавали преди Кирил Милов: Неописуемо! Победих тези, които са ме побеждавали преди 4 апр | 19:17 8337 9 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР