В поредния епизод на кулинарното шоу, във водещата лайфстайл телевизия

...
В поредния епизод на кулинарното шоу, във водещата лайфстайл телевизия
Коментари Харесай

Петя Раева вечеря с Теди и Силвия Кацарови

В следващия епизод на кулинарното шоу, във водещата начин на живот телевизия Code fashion TV, Теди Кацарова, е гостът, който за първи път показва тайландско меню. За нудли с пиле и зеленчуци певицата се въодушевила от последното си пътешестване до Тайланд.

Пред водещата, тя споделя за неповторимото пинг-понг шоу, на което е участвала. Наследничката на великата Силвия Кацарова споделя всички забавни случки и обстоятелства от културата на тайландките, в това число и историята за дами, които съблюдават антична и невероятна традиция. През смях, Теди, разкрива, по какъв начин е пробвала "слонски пръжки " преди години.

Разговорът, естествено, минава през музикалната кариера на певицата, настоящата й колаборация с Миро и сингълът им Паднали души. На финала на предаването изненадата е майката на Теди, Силвия Кацарова, която се появява, с цел да поздрави щерка си и приятелката си. Домакинята, Петя Раева, насочва вниманието към обичаната си ария, която упорства Силвия да изпее.

Теди Кацарова не съумява да подари на водещата своята книга с готварски предписания заради изчерпания тираж. Раева още веднъж се оказва готова и подарява на събеседничките си От двете страни на съвършената храна, дебютната книга на Теди Кацарова.

Къде тайландските дами отглеждат рибки и птички, защо мечтае Теди Кацарова и кой е новият мъж до нея, отговорите на тези и доста други въпроси, очаквайте във Вечеряй с Петя Раева на 21-и февруари, тъкмо в 21.00 часа единствено по Code Fashion TV.

Вечеряй с Петя Раева, както и всички излъчвания на Code Fashion TV, публиката може да гледа в мрежата на Vivacom, Mtel, Bulsat fusion, Виора Интерактив, Норт Вест Юнион, Силистра кабел, а към този момент и в цяла Европа, с помощта на Intelsat 904 45.0 и, несъмнено, 24 часа, 7 дни в седмицата, в уеб страницата на медията http://tv.codefashion.bg/.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР