В поредния 38-и ден от антиправителствените демонстрации остават блокадите на

...
В поредния 38-и ден от антиправителствените демонстрации остават блокадите на
Коментари Харесай

Словесни пререкания между протестиращи и минувачи на 38-ия ден от протестите

В следващия 38-и ден от антиправителствените демонстрации остават блокадите на основни кръстовища. Затворени за придвижване са регионът сред Министерския съвет и Президентството и кръстовищата на Орлов мост и при Ректората на Софийския университет.

Демонстрантите не одобряват, оповестени през вчерашния ден от премиера, и са решени да продължат с блокадите , до момента в който настояванията за оставките на държавното управление и на основния прокурор не бъдат задоволени.

Междувременно протестиращите означават, че през днешния ден са се появили , само че това няма да ги откаже. Противничка на блокадите в центъра на столицата разгневила протестиращите, обвинявайки ги, че са платени , а дейностите им основават големи усложнения в напредването из централната градска част.
 Над 60% от българите не одобрявали митингите
Над 60% от българите не одобрявали митингите

" Барометър България ": Електоратът на ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Оперативна програма е непреклонен

Жената, минала през площад " Независимост ", влизайки в словесни пререкания с натрупалите си протестиращи.

До физически конфликт не се е стигнало , съобщи БНР.

Друг неудовлетворен от блокадите на кръстовищата разгласи, че не може в центъра на София - на " Орлов мост ", който е едно знаково място, да има скара, химически тоалетни и кофи за отпадък .

Междувременно стана ясно, че във Варна е блокирано второ кръстовище.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР