В понеделник вечер предстои поредната доза забавление в Като две

...
В понеделник вечер предстои поредната доза забавление в Като две
Коментари Харесай

Къци позлатен, а Неве обградена от моряци в „Като две капки вода”

В понеделник вечер следва следващата доза развлечение в „ Като две капки вода ". След дългата отмора, предаването се завръща с нов епизод, а упованията към всички участници са, че са създали ужасно своите преобразявания, тъй като имаха много повече време да ги приготвят.

За да бъде още по-внушителен в осъществяването си, Къци ще излезе на сцената напълно позлатен. Той ще извърши шлагер на The Cranberries, с който ще се бори за своята трета победа в предаването.

Чаровната Неве ще влезе в ролята на Шер, а с цел да пресъздаде облика на темпераментната певица, на сцената тя ще бъде заобиколена от моряци.

Специалният посетител в утрешния лайв на „ Като две капки вода " ще влезе в ролята на Джордж Майкъл.

Кой обаятелен български реализатор, потвърдил себе си и като необикновен актьор и независимо жури, ще би трябвало да се преобрази в английската поп легенда и коя негова ария ще извърши, ще разберем в понеделник вечер тъкмо в 20:00 по Нова.

Останалите преобразявания, които феновете ще видят в огромното завръщане на „ Като две капки вода " са: Стефания като Kiss, Нети като Монсерат Кабайе, Деян като Ейми Уайнхаус, Мая като Лиса Стансфийлд, Павел като Том Джоунс и Иво - Бруно Марс.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР