В понеделник тежко въоръжена 28-годишна жена простреля смъртоносно три деца

...
В понеделник тежко въоръжена 28-годишна жена простреля смъртоносно три деца
Коментари Харесай

Бивша ученичка е устроила кървавата баня в училището в Тенеси

В понеделник тежко въоръжена 28-годишна жена простреля смъртоносно три деца и трима възрастни чиновници в частно християнско учебно заведение, което заподозрената в миналото е посещавала в столицата на Тенеси – Нешвил, преди полицията да я убие нападателя, заяви Агенция Франс Прес. Агенцията се базира на управляващите.

Мотивът не е прочут незабавно, само че заподозрената е начертала подробни карти на учебното заведение, в това число входните точки за постройката, и е оставила „ манифест “ и други текстове, които проверяващите изследват, съобщи пред кореспонденти началникът на полицията Джон Дрейк.

Последният случай от епидемията от смъртоносно всеобщо принуждение с огнестрелно оръжие, която постоянно тероризира даже най-почитаните американски институции, се разигра в топлата пролетна заран в учебното заведение „ Завет “, чиито възпитаници са най-вече деца в начална учебна възраст.

Дрейк разпознава обвинената като жена на име Одри Елизабет Хейл, на 28 години, жителка на региона на Нашвил.

„ Първоначалните ми заключения са, че в един миг тя е била ученичка в това учебно заведение, само че не е несъмнено коя година “, съобщи пред кореспонденти началникът на полицията в Нашвил Джон Дрейк.

В отговор на въпросите на репортерите началникът на полицията съобщи: „ Тя се дефинира като транссексуална. “

Местни медии цитират представител на полицията, съгласно който Одри Елизабет Хейл е употребявал местоименията той/негов. Хейл е употребила мъжки местоимения на страницата си в LinkedIn, където са изброени последните му работни места в региона на графичния дизайн и доставката на хранителни артикули.

На конференция по-рано вечерта Дрейк съобщи, че полицията работи по „ доктрина “ за това какво може да е ускорило стрелбата и ще я „ изложи незабавно щом може “.

В следващо изявление за телевизия NBC News Дрейк съобщи, че съгласно проверяващите стрелбата е провокирана от „ някаква злост “, която обвиненият е изпитвал „ поради това, че е трябвало да посещава това учебно заведение “ като по-млад.

Полицейският шеф не посочи естеството на тази хипотетична засегнатост, нито дали тя има нещо общо с половата еднаквост на обвинения или с християнската ориентировка на учебното заведение.

Дрейк съобщи, че учебното заведение е било определено за нахлуване, само че обособените жертви са били набелязани на инцидентен принцип.

Президентът на Съединени американски щати Джо Байдън дефинира смъртоносната пукотевица като „ отвратителна “ и съобщи, че насилието с огнестрелни оръжия раздира „ душата “ на нацията.

„ Това е просто непоносимо “, сподели той в Белия дом. Байдън похвали полицията за това, че е реагирала „ в границите на няколко минути “, само че прикани Конгреса да одобри възбрана на „ щурмовите “ оръжия.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР