В понеделник ще търсите на всяка цена разрешение на свои

...
В понеделник ще търсите на всяка цена разрешение на свои
Коментари Харесай

Хороскоп: Бъдете много предпазливи с разходите

В понеделник ще търсите непременно позволение на свои фамилни или домашни проблеми.

Ще очаквате значимо събитие или вест, обвързвана с родственик роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец.

Днес бъдете доста внимателни с разноските си. Не разчитайте на обещания за пари, до момента в който не влязат действително в портфейла ви. Предложение в работата ви обвързвано с жена родена под знака на Везни, Водолей или Близнаци ще бъде сполучливо за вас.

Избягвайте неприятности с хора от зодиакалния знак Риби, Скорпион или Рак, тъй като тяхната реакция ще ви усложни живота през идващите седем дни.

Овен

Днес любовта ви заема значимо място. Възникващите сред сътрудниците или съпрузите различия и проблеми може да се уреждат незабавно. Този ден е удобен за активността в областта на туризма.

Повишава се интереса ви към географията. Днес изгаряте от желанието да харчите доста пари и да живеете колкото се може по-комфортно.

Телец

Нарастват креативните ви качества, интуицията и вашата половост. Този ден е обагрен в оптимистична багра. Възможно е в фамилните връзки всичко да ви радва.

Добър ден за групови развлечения и творчество. Близък другар или родственик може да ви стане дебитор за дълго време.

Близнаци

Близнаците може да станат доста привлекателни в очите на близките, и да съумеят да привлекат върху себе си вниманието на нови другари и поклонници.

Възможно е у вас да се появи желанието да споделите с някого усещанията си и да обсъдите с него своите проблеми. В сферата на фамилните връзки е допустима наклонността към тяхното възстановяване.

Не се въвличайте в конфликтни обстановки на улицата и не посещавайте всеобщи мероприятия. Възможни са перспективни запознанства, които с времето да ви изведат от рецесията на предишните години.

Рак

Не е изключена внезапна промяна на настроението, от еуфория до цялостна незаинтересованост. Днес ви обкръжава покой и мързел. През втората половина на деня е допустимо утежняване на самочувствието и чувството за паника и неприятни интуиции.

Сега не сте ситуирани за дейна отмора и необятно другарство. Може да ви се желае добре да си отспите.

Не би трябвало да бездействате, помощ получава единствено дейният и деен човек.

Лъв

Звездите ви поучават да обърнете внимание на взаимоотношенията си със своя сателит в живота. Не е изключена невярност или машинация. Несполуките от предишните дни могат да трансфорат Лъвовете в домашни тирани.

Не се приближавайте до малко познати ви хора, избягвайте усамотените разходките и тъмнината. Вероятни са ограбвания, кражба на имущество или на пари.

Дева

Възможни са прелъстявания, измами и напразни илюзии. Ако съумеете да преодолеете устрема си да диктувате вие изискванията, това може да спомага за мира и цялостното взаимно схващане.

Отнесете се внимателно към всевъзможни групови дейности и мероприятия. Събитията от този ден може да ви принудят да изхарчите и последните си пари.

Везни

Възможни са срещи с хора, които да ви припомнят за неприятни събития от предишното. Днес се чувствате уверени под покровителството и отбраната на околните си.

Днес няма да е зле да прекарате повече време във радостна компания. Полезна ви е дейната отмора. Отлично би било, в случай че решите да изведете фамилията си отвън селището и да посетите другари.

Днес не чакайте облага.

Скорпион

Днес са вероятни хармонични връзки с обичания човек. Вероятно е да се справите с всички неща с удивителна лекост. През втората половина на деня се открива равновесие.

Денят е удобен за контакти, пътешествия и нови усещания. Не забравяйте за пълноценната отмора даже при пътешествията и туристическите пътувания, които постоянно допускат огромно физическо натоварване за туристите.

Стрелец

През днешния ден сте подложени на изкушения. Чувствата ви са интензивни, само че променливи, а настроението нервно. Желанието ви за развлечения се опълчва на потребността ви от покой.

Вероятно е нервността ви да ви подтикне към непредвидени разноски. Старайте се да не излизате от равновесие. Намерете своите опорни точки.

Козирог

Здравословният метод на живот, спортуването съгласно силите ви или физическият труд могат доста да облекчат, в случай че ли не даже да отстранят здравословните ви проблеми.

Звездите ви предлагат да не взимате съществени решения, всевъзможни ваши дейности могат да се извърнат във финансов провал.

Трябва да определите тъкмо своите цели и стремежи. Изкажете на околните си своето неодобрение, което от толкоз доста време сте натрупали.

Водолей

Не предявявайте към обичания си човек прекомерно високи условия. Днес може да се деянията като умни, високо нравствени хора, притежаващи свои правила в живота.

Научете се да намирате прелестното във всичко, даже в скучните страни на обкръжаващата ви реалност.

Препоръчва ви се културен отдих. През това време парите малко ви интересуват.

Риби

Рибите са способни да променят персоналния си живот към по-добро и да завържат нови запознанства и връзки. Не бъдете прекомерно меки и безпринципни, защото това може да провокира рухването на вашия престиж.

Може да организирате дребен детски празник, който да донесе на възрастните не по-малка наслада, в сравнение с децата.

Възможен е блян на Рибите към лукс и претрупаност.

Източник - dunavmost.com.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР