В понеделник ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на

...
В понеделник ще се проведе заседание на Прокурорската колегия на
Коментари Харесай

Пламен Георгиев иска да бъде възстановен като прокурор

В понеделник ще се организира съвещание на Прокурорската гилдия на Висш съдебен съвет с единствена точка в дневния ред - молба от Пламен Георгиев Димитров за възобновяване на служба " прокурор " в Специализираната прокуратура, оповестиха от Висш съдебен съвет.
Припомняме, че през вчерашния ден Народното събрание одобри оставката на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Пламен Георгиев излезе в дълъг отпуск още през месец април тази година, откакто прокуратурата и Национална агенция за приходите стартираха инспекция против него.
Още през вчерашния ден Георгиев разгласи, че след оставката ще се върне на работа като прокурор. " Там е моето място. Ще си подам документите за възобновяване като прокурор ", изясни той. Георгиев съобщи още, че е позволил е неточност в връзката си с медиите, тъй като е трябвало да изясни всички още в самото начало и акцентира, че е упорствал терасата-покрив да се включи в нотариалния акт само, с цел да заплаща налози за нея.
напомня, че абсурдът с ръководителя на Антикорупционната комисия избухна поради недекларирана тераса от 186 квадрата, която той смята за обща повърхност. Проверка на община " Слатина " обаче изрично сподели, че на самата тераса има нелегално строителство и по този метод в действителност беше показано и, че Георгиев носи отговорност за това. Въпреки това ръководителят на " Строителен контрол " в Столична община проектант Влади Калинов оневини Георгиев и анулира акта за срутване строеното върху терасата, само че това докара до оставката на самия Калинов. А по този начин и не стана ясно какъв брой е коствала на Георгиев терасата, тъй като той сподели четири разнообразни цени. Другото нещо, което повтаряше Георгиев, че е натопен - от хора, които проверява, визирайки Иво Прокопиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР