В понеделник се проведе втората битка за територия в Игри

...
В понеделник се проведе втората битка за територия в Игри
Коментари Харесай

Прабългарите спечелиха битката за територия в „Игри на волята: България“

В понеделник се организира втората борба за територия в „ Игри на волята: България “ .

Племената се състезаваха на щафетен принцип, по един от всеки тим. Трябваше да плуват до понтон в морето , по-късно да минат по греда , само че без право да вървят изправени. От там плуваха до шамандура, на която имаше закачени топки , за всяка топка имаше завързан ключ.  Всеки боец избираше топка и плуваше назад до брега. На брега ги чакаха завързани стъпала, които бяха закопчани с 8 катинара . Двама от всяко племе трябваше да отключат катинарите, да подредят вярно стълбата и да се качат на кулата .

Първи развяха знамето си Прабългари , които от плажа отиват в първокласната вила. Въпреки че Амелия-Мира и Бояна объркаха ключовете, Славяни съумяха да завършат на второ място и идната седмица ще спят в рибарската хижа. Траки се показаха най-слабо и ще спят на плажа.

Траките се пробваха да изберат химн , което още веднъж се оказа мотив за различия в племето . Александър и Радостина желаят химнът да е сериозен и подобаващ за борби , до момента в който Атанас, Илиан, близначките и Добрин упорстват за нещо занимателно и смешно . Как ще се развият взаимоотношенията в племето им и дали въпреки всичко ще имат химн феновете ще схванат в идващите епизоди.
 NOVA
Във вторник вечер следва и втората капитанска борба в шоуто . В нея феновете ще видят три дами! Венцислава от Прабългари, Марешка от Славяни и Радостина от Траки . Как се стигна до техния избор, по какъв начин ще се оправят дамите, коя ще завоюва и какво ще избере - дали премия за себе си или такава за цялото племе? Всичко това и още във вторник от 21:00 ч. по NOVA.
 
Всичко за предаването следете на страницата на , както и във  и 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР