В понеделник по Черноморието ще преобладава слънчево време. Следобед ще

...
В понеделник по Черноморието ще преобладава слънчево време. Следобед ще
Коментари Харесай

Предимно слънчево по Черноморието в понеделник

В понеделник по Черноморието ще доминира слънчево време. Следобед ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще бъде без превалявания. Ще духа слаб до сдържан южен вятър. Максималните температури ще са 13°-16°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. По-значителна ще е облачността основно над югозападните региони и на обособени места там ще превали. Ще бъде съвсем безшумно. Минималните температури ще са сред 4° и 9°, в София - към 5°. Утре преди обяд ще доминира слънчево време. Следобед и до среднощ, основно в Западна и Централна България, ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан южен вятър, с който ще се затопли още малко и оптималните температури ще са сред 18° и 23°, в София - към 19°.

В планините в Централна и Източна България преди обяд ще бъде най-вече слънчево, в Западна България облачността ще е най-вече забележителна, само че ще е съвсем без превалявания. Около и след обяд на доста места в планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания от дъжд, над 2000 метра - от сняг. В обособени региони, основно в Рило-Родопската област, преваляванията ще са по-интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен вятър от юг-югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра - към 5°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР