В понеделник пак яхваме музикалната вълна, защото тази седмица ще

...
В понеделник пак яхваме музикалната вълна, защото тази седмица ще
Коментари Харесай

АРТ посоки с Галя Крайчовска: Да пееш на сцената с Енрике Иглесиас

В понеделник отново яхваме музикалната вълна, тъй като тази седмица ще върви по ноти. " Бродуей ще полудей " - едноименният театър на трио " Тенорите " ще гостува във Военния клуб в Пловдив на следващия ден и в сряда.

Едва ли си мислите, че внезапно може да попаднете на сцената в " Арена Армеец " и да пеете дружно с Енрике Иглесиас. Звучи нереално, само че на следващия ден един късметлия ще влезе в тази роля. Енрике разгласи, че който създаде най-красивия и автентичен афиш и го поддържа с подобаващи възгласи, ще бъде поканен от него на сцената. И може и да си попеят дружно. А за останалите почитатели остава удоволствието от " All The Hits Live " - един от най-бързо разпродаваните шоу спектакли в Европа.

В сряда група " Аутентик " ще ни изненада със комбиниране на достоверен български фолклор с джаз, фънк и груув, както и с келтски, ирландски и финландски мелодии.

Райна Василева и Живко Василев имат упоритост да съберат международната музака на едно място, във връзка петата годишнина от първия си общ запис. Мястото е " София лайв клуб ". Концертът " Фолклор на кръстопът " ще направи околосветско странствуване с крилете на музиката. Голяма част от песните се раждат по време на турнетата, а някои в този момент ще прозвучат за първи път пред аудитория.

" Пер е хитрецът, който най-после надхитрява самия себе си, защото не познава съкровената си същина " - " Щастливецът Пер " към този момент и на български. За първи път у нас излиза книга на нобелиста Хенрик Понтопидан. Историята на датския публицист щурмува и " Оскар " -ите с филмовата версия на Биле Аугуст, който има награден опит с " Къщата на духовете ". В центъра на сюжета е амбициозният Петер - бунтарят, който желае да поеме друг път от пасторското семейство, в което е израсъл. Пер мечтае да построи система от канали, която да употребява могъществото на естествените стихии в интерес на Дания. И още смели проекти, с цел да се трансформира в народен воин, без значение по какъв метод.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР