В понеделник облачността ще е значителна. На места ще има

...
В понеделник облачността ще е значителна. На места ще има
Коментари Харесай

Седмична прогноза за времето от 24 септември до 1 октомври

В понеделник облачността ще е забележителна. На места ще има и превалявания, само че най-вече слаби. Минималните температури ще са малко по-високи, само че дневните постепенно ще се намаляват и ще са сред 19 и 25 градуса.
Във вторник температурите ще се намалят и оптималните няма да надвишават 24 градуса. Над цялата страна ще бъде облачно и с краткотрайни превалявания. Най-хладно ще бъде в София и Враца, където температурите няма да преминат 18-22 градуса.
В сряда преваляванията над цялата страна ще спрат, само че ще остане облачно. Температурите ще се покачат с 1-2 градуса, като минималните ще бъдат от 11-15, а оптималните – 22 до 25.
В четвъртък времето ще остане без основна смяна, като по-плътна облачност ще има над Източна България.
В петък се очава намаление на температурите с към 2 градуса. Над цялата страна ще бъде облачно. Най-топло ще бъде в градовете – Хасково, Ямбол и Бургас, където термометъра ще демонстрира 18 градуса.
През почивните дни времето ще остане без смяна. Валежи не се чакат. Минималните температури ще бъдат към 6-10 градуса, а оптималните ще доближат 20 в градовете Стара Загора, Благоевград и Хасково.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР