В понеделник над западната половина от страната ще е предимно

...
В понеделник над западната половина от страната ще е предимно
Коментари Харесай

Облачно, но почти без валежи

В понеделник над западната половина от страната ще е най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. На изток ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са най-вече сред 23° и 28°, в София - към 25°.

Преди обяд над планините ще е най-вече слънчево, след обяд с купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. Над източната половина от Стара планина, в Сакар и Странджа облачността ще е купесто-дъждовна и на доста места там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан вятър от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 19°, на 2000 метра - към 11°.

По Черноморието облачността ще е най-вече забележителна, купеста и купесто-дъждовна. На доста места ще има краткотрайни, краткотрайно интензивни превалявания и гръмотевици. Има условия и за градушки. Ще духа до сдържан вятър от север-северозапад. Максималните температури ще са 23°-25°. Температурата на морската вода е 22°-24°.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР