В понеделник над по-голямата част от страната ще бъде слънчево.

...
В понеделник над по-голямата част от страната ще бъде слънчево.
Коментари Харесай

Посрещаме новата семица с по-високи температури

В понеделник над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Ниска облачност ще има единствено над крайните източни региони. Ще духа слаб източен вятър. Дневните температури още малко ще се покачат и оптималните ще бъдат сред 20 и 25 градуса, в София - към 22 градуса.
Над Черноморието ще има забележителна ниска облачност и тук-там са вероятни ръмежи от дъжд. Ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще бъдат 18-20 градуса. Температурата на морската вода ще бъде 18-19 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по най-високите елементи - до сдържан, северен вятър. Максималната температура на височина 1200 м ще бъде към 16 градуса, на 2000 м - към 10 градуса.
Във вторник и в сряда в по-голямата част от страната времето ще бъде най-вече слънчево. Значителна ниска облачност или мъгла ще има в часовете преди обяд над източните региони, там на обособени места ще има и ръмежи. Вятърът ще бъде слаб до сдържан, от североизток. Минималните температури ще бъдат сред 5 и 10 градуса, като в обособени котловини, при намаляване напразно, температурата ще бъде до към 3 градуса и там ще има условия за слани.
Максималните температура ще бъдат сред 18 и 23 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР