В понеделник Майкъл Кейн се завърна в Twitter след четиримесечно

...
В понеделник Майкъл Кейн се завърна в Twitter след четиримесечно
Коментари Харесай

Майкъл Кейн се завърна в Twitter

В понеделник Майкъл Кейн се завърна в Twitter след четиримесечно неявяване, което провокира някои догатки, че повторното му появяване в платформата на обществената медия може да е обвързвано с

89-годишният артист, притежател на "Оскар ", който живее в Лондон, написа в "Туитър ": "Здравейте! " в 22:22 ч. локално време, а по-късно написа: "Лека нощ, благи мои " в 22:33 ч. Последната му обява преди понеделник е фотография на количка за голф.

Редица консуматори на Twitter свързаха завръщането на звездата от "Правилата на Сидер Хаус " с покупката на Мъск.

Един от потребителите попита артиста от "Тихият американец ": "Тук ли си за празненството на @elonmusk??? ", а различен обезкуражи завръщането на Кейн в платформата поради покупката на Мъск.

"Свободата на словото е в основата на функциониращата народна власт, а Twitter е цифровият площад, на който се разискват жизненоважни за бъдещето на човечеството въпроси ", съобщи той пред повече от 84,6 милиона почитатели след оповестяването на договорката.

Главният изпълнителен шеф на Tesla съобщи, че се стреми да закупи и приватизира компанията, като в същото време отстрани спам сметките и обезпечи бистрота за метода, по който тя употребява логаритмите.

По-рано този месец Мъск закупи 9-процентов дял от компанията, чийто ръб на шефовете единомислещо утвърди договорката в понеделник.

"Твърде късно. Елон преди малко купи Twitter - сподели потребителят. не се връщайте и бъдете в сигурност, сър ".

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР