В понеделник, 3-ти юли, започна периодът на първата Суперлуна за

...
В понеделник, 3-ти юли, започна периодът на първата Суперлуна за
Коментари Харесай

Период на Суперлуна от 3 до 7 юли 2023: Какво означава и какво се прави

В понеделник, 3-ти юли, стартира интервалът на първата Суперлуна за годината! Това в действителност е подарък от Вселената за всички нас. Действието на Суперлуната към този момент стартира и ще продължи до 7 юли в това число. Тоест имаме огромен портал от време, с цел да използваме вярно момента.

Тази Суперлуна ще премине под Козирог – земен, виновен и главен знак, който почита и цени фамилните полезности и обичаи, реализацията и проявата на гениите и знанията на индивида.

Именно върху всичко това би трябвало да се концентрирайте: да установите връзки, да погледнете по-задълбочено себе си и своите стремежи, умения и по какъв начин можете да бъдете потребни на света, хората, околните си и, несъмнено, себе си. В последна сметка домът е нашият комфорт, покрив, успокоение и сигурност. Направете най-малко стъпки в тази посока.

През този интервал е отлично да се консолидирате в това, което харесвате и от което се интересувате, пробвайте се да се развиете по някакъв метод – промяна на работа, прекосяване на нова позиция, пускане на успореден план и така нататък

Какво се прави?

Тази нощ не забравяйте да заредите суперлунната си вода. Просто поставете чаша с вода на перваза на прозореца и я дръжте там до сутринта. След пробуждане незабавно я изпийте, въображаемо произнасяйки желанието или желанието си, за което копнеете.

Можете да извършите същото и с някоя монета. Поставете сребърна монета на перваза на прозореца. След няколко дни си я приберете в портмонето или вътрешен джоб на чантата си.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР