Полицията в Пловдив издирва мъж, взел изгубен портфейл на паркинг

...
Полицията в Пловдив издирва мъж, взел изгубен портфейл на паркинг
Коментари Харесай

Виждали ли сте този мъж? Полицията в Пловдив го издирва – ето защо

Полицията в Пловдив търси мъж, взел загубен портфейл на паркинг пред търговски обект, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

Служители от Шесто районно управление (на МВР) работят по сигнал за загубен портфейл с пари и персонални документи към 11:30 часа на 3 май на паркинг пред хипермаркет на бул. „ Санкт Петербург “ в регионалния град.

Според събраните досега данни, непознатата движимост е открита и взета от мъжа от предоставените фрагменти. В хода на инспекцията неговата идентичност към момента не е открита и по този мотив проверяващите търсят подпомагане от жителите .

Всеки, който разполага с някаква потребна информация, може да позвъни в дежурната част на районното ръководство на телефони 032/ 932 006 и 032/932 601 при обезпечена анонимност.

От полицията подсетиха, че съгласно настоящия Наказателен кодекс не се носи наказателна отговорност, в случай че в 7-дневен период от намиране на непознати движимости те бъдат върнати на техния притежател или предадени в полицията.

Буря завари водач на път, а той живее втори живот, откакто дърво падна върху колата му

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР