В Поморие френски гражданин е пребит от морски спасител в

...
В Поморие френски гражданин е пребит от морски спасител в
Коментари Харесай

Морски спасител преби французин на плажа в Поморие

В Поморие френски жител е пребит от морски избавител в свободната зона на локалния плаж, заяви БНР.

Поводът за експанзията е станал чадър на плажа - благосъстоятелност на спасителя. Без да знаят това, мъжът и неговото семейство се били разположили покрай чадъра, а спасителят жестоко е настоял те да се реалокират на далечно разстояние от сянката.

При опит да алармира на полицията за оказван напън френският жител Джудикайл Тансе пребит грубо.

Танс и фамилията му от 20 години идват на отмора в Поморие. На 24 юли те отиват на близкия плаж и след забележка на водния избавител се реалокират на 3-4 м от чадъра, подложен в свободните зона, който се оказал благосъстоятелност на служителя на плажа, споделя брачната половинка на потърпевшия Людмила Тодорова:

" Спасителят, който носеше избавителна униформа. Чадърът беше отворен, а сянката му се падаше на най-малко 2 м от наса. Ние казахме за какво да се местим. И този човек продължи да упорствам - не, отместете се, вие имате място, вижте какъв брой доста място имате в близост. Мъжът ми сподели - дай да си взема телефона, кой е номера на полицията, да се обадим на полицията, че тук ни тормозят. В момента, в който се обръща напред, получава удар от лявата страна на слепоочието, който му чупи очилата. После няколко удара непосредствено в лицето, в очите, ритници. От лявото слепоочие, бузата му беше засегната. Оттам течеше кръв, както и кръв от носа. "

От бургаската полиция осведомиха, че по случая е формирана кореспонденция.

Френският жител е подхванал дейстивя, с цел да отбрани правата си.

" Първоначално сме уведомили Френското консулство в България. Също по този начин е изпратена и жалба-обяснение към Министерството на туризма непосредствено от нас. Подали сме тъжба и в прокуратурата и ще заведем цивилен иск. " - уточни Тодорова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР