В Полша расте скептицизмът сред населението по отношение на ваксините

...
В Полша расте скептицизмът сред населението по отношение на ваксините
Коментари Харесай

Нараства недоверието във ваксините в Полша

В Полша пораства скептицизмът измежду популацията във връзка с имунизациите против , заяви „ Дойче веле “.
Около 33% от популацията не желае да се имунизира, твърди социологическата организация CBOS. Това са с 3% повече по отношение на данни от аналогично изследване през януари, съобщи БГНЕС.
 Проф. Балтов: Прави се преразпределяне на имунизациите, с цел да стигнат за всички Проф. Балтов: Прави се преразпределяне на имунизациите, с цел да стигнат за всички
Това, че имаше фазово систематизиране на имунизирането, на хората им омръзна да чакат да пристигна техният ред. Те не разделят имунизациите на по-д...
Според резултатите от него, 55 % от поляците имат намерение да се имунизират. Сред лицата на възраст до 49 години предпочитание за това имат по-малко от 50 %.
Министърът на опазването на здравето на Полша Адам Недзелски предизвести през вчерашния ден за допустима трета вълна на пандемията в страната. Според него, въпросът не е в това дали тя ще настъпи, а в нейния обсег.
Независимо от това, управляващите не имат намерение да вкарват още веднъж рестриктивните мерки, които бяха анулирани при започване на тази година. Тогава в страната възобновиха работата си магазините, музеите, кината, плувните басейни.
Във вторник в Полша бяха регистрирани 6 310 нови случая на заразяване с – с 1 000 повече от миналата седмица.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР