В политиката, както и в живота, най-важното нещо е да

...
В политиката, както и в живота, най-важното нещо е да
Коментари Харесай

Кирил Петков: Като не ви е харесало споразумението – да не го бяхте правили

" В политиката, както и в живота, най-важното нещо е да си спазваш думата. Най-важното нещо е всяко свое деяние да го правиш не от боязън, не от лакомия, а от възприятие за дълг. " Това съобщи съпредседателят на „ Продължаваме Промяната-Демократична България ” Кирил Петков от трибуната в Народното събрание.

„ Не сме постигнали това, което би трябвало за една естествена европейска страна. Всичко стартира от възприятието за отговорност. Преди девет месеца ние дадохме ясна дума за 18-месечно ръководство с единствената смяна – ротация на министър председателите. Това беше съглашението, в случай че не ви е харесало –  да не го бяхте правили ”, изрично съобщи съпредседателят на ПП-ДБ.

„ Има едно съглашение на масата, в което се изисква промяна на правосъдната система – не на хартия, с реплики, а действително през транспарантен развой. И целият български народ да бъде очевидец, че страната може да има правосъдна система, която да не дава отговор на никой, с изключение на на публичния интерес ”, разясни той.  

„ В това съглашение няма делене, разделяне и взимане, а има транспарантен развой. Българските жители би трябвало да могат да видят по какъв начин се избират тези хора, а не да са майки, не да са татковци на депутати, а чисти хора, които да пазят публичния интерес ”, акцентира Петков.

Снимка: Агнес Методиева
ТЕМА преди 27 минути 704 преди 40 минути 783 преди 56 минути 1344
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР