„В политическия живот, в парламента и в правителството демонтажът се

...
„В политическия живот, в парламента и в правителството демонтажът се
Коментари Харесай

Каракачанов: Никой не иска ДПС

„ В политическия живот, в Народното събрание и в държавното управление демонтажът се прави от гласоподавателите, а те демонтираха 2014 година Движение за права и свободи “. Това подсети в студиото на „ Здравей, България “ Красимир Каракачанов.

Той даже посъветва Движение за права и свободи да си отговори на въпроса за какво към този момент никой не желае да прави с тях коалиция.

Движението на Доган участва във властта от времето на кабинета Беров. Това е повече от десетилетие, означи министърът на защитата.

Той съобщи изрично, че няма да разяснява комплексарщината на избрани хора. Каракачанов разяснява дали Обединени патриоти ще бъдат демонтирани от ръководещата коалиция от Движение за права и свободи. Първо той подсети, че се инсталира и демонтира една кола.

Във връзка с другите отзиви, които някой път показва Валери Симеонов, Каракачанов съобщи, че това въобще те нямат никакво отношение към държавното управление и неговата устойчивост.

"Не се тормозете за обединението. Важното е да се върви напред и хората да са удовлетворени ", заключи Красимир Каракачанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР