В политически план изпращаме година на два избора, които показаха,

...
В политически план изпращаме година на два избора, които показаха,
Коментари Харесай

Политолог: Слави Трифонов прилича на Николай Бареков

 В политически проект изпращаме година на два избора, които демонстрираха, че артистичните персони и цивилен претенденти не престават да печелят благосклонности. Последните изследвания пък демонстрират, че в случай че през днешния ден трябваше да избираме парламент, в него влиза групировка като тази на шоумена Слави Трифонов, която измества даже Движение за права и свободи.

" Президентът Радев е от дребното хора с положителен рейтинг. Това е фигурата, която е в действителност открояваща се. Чистите партийци губят от своя имидж. Политическите партии претърпяха тежка година, част от нещата сами си ги направиха ", разяснява социологът Кольо Колев в " България заран ".

" Да, с тези, които си намират работа, нещата се усъвършенстват. Едновременно с това пораства инфлацията, което директно удря голяма маса от хора, които са свързани със обществените заплащания. За тях инфлацията изяжда последните приходи. Има голяма маса от хора, които в действителност живеят доста тежко и ненавиждат всичко политическо и политиката ", сподели още Колев.

Според него има голяма ниша за нов политически план, което доказвали и резултатите от изборите. Друг въпрос било, че към този миг групировката на Слави Трифонов прави неточност, тъй като не споделя какво ще прави с властта, счита Колев. Социологът е на мнение, че Трифонов може да получи доста повече проценти поддръжка от плануваното.

Политологът Стойчо Стойчев уточни пред Bulgaria ON AIR, че по данни на " Алфа рисърч " понижава доверието и в Румен Радев. Той е на мнение, че в България сме привикнали бързо да губим интерес и да ни омръзват нещата.

" Не бих споделил, че е направил трагична неточност по време на мандата си. Той е пореден в рецензията си към кабинета ", означи Стойчев по адрес на президента.

Според него наклонността в България е липса на доверие - ставаме все по-недоверчиви. По думите му си нямаме доверие даже между тях.

" Изследването на " Галъп " демонстрира, че живеем в най-хубавата година от измененията насам. Искаме по-високо възнаграждение на работа, а не просто работа, което реалокира фокуса върху тясно профилирани проблеми - децата с увреждания, заплатите на медицинските сестри, обществените стратегии... ", разяснява още Стойчев.

И съпостави Слави Трифонов с Николай Бареков, защото били подобен вид планове и държанието им било много идентично.

" То се гради на рецензия и отричане на съществуващия модел. В момента опозицията на властта гради своя имидж върху отричане на статуквото ", акцентира политологът.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР