В подземния паркинг на един от хотелите в курортния комплекс

...
В подземния паркинг на един от хотелите в курортния комплекс
Коментари Харесай

Водач е затиснат от собствения си автомобил в подземен паркинг в „Боровец“

В подземния паркинг на един от хотелите в курортния комплекс „ Боровец “ е станала акцидент с водач , оповестиха от ОДМВР-София.

Според първичната информация случаят е станал през вчерашния ден към 13:30 часа по време на подаване на ток от един автомобил на различен. Водачът на единия автомобил се е подхлъзнал при влизане в колата си и несъзнателно е задействал скоростния лост , което е довело до нежелано придвижване на транспортното средство. В резултат на това другият водач, който е бил наоколо, е бил затиснат от движещия се автомобил.

Пострадалият е бил неотложно превозен в болница с разкъсно-контузна рана в региона на коляното . Според медицинския екип контузиите не съставляват заплаха за живота на потърпевшия.

На местопроизшествието е бил осъществен оглед от способените органи. В светлината на събитията, полицията е образувала досъдебно произвеждане, с цел да проверява събитията към случая . Предстои установяването на всички обстоятелства и елементи, свързани със случая.

Към момента няма спомагателна информация за положението на потърпевшия или за хода на следствието. Полицията продължава да работи по случая и се чака скоро да даде повече информация.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР