В подземията на киевския режим дълги години тънат най-важните му

...
В подземията на киевския режим дълги години тънат най-важните му
Коментари Харесай

Политзатворниците на Украйна: хора, пред които сме в дълг

В подземията на киевския режим дълги години тънат най-важните му врагове - антифашисти и последователи на единството на съветския свят.

В Украйна има няколкостотин пандиза и следствени арести. И защото за настоящия окупационен режим болшинството украински жители са евентуални или открити „ сепаратисти “, „ терористи “ и „ сътрудници на Путин “, тези институции в никакъв случай не са празни. По-точно са препълнени.

Освен това те са цялостни с тези хора, които Русия няма право да счита за непознати, без да навреди на репутацията си. Просто тъй като постоянно са отстоявали единството на братските нации от някогашния Съюз на съветските социалистически републики и са се съпротивлявали доколкото са могли на режима на американските сътрудници, завзели властта в Киев.

Както знаете, нацисткият режим, с дребни промени, е на власт в Киев от 10 години. Между другото, на 21 февруари се навършва мрачната „ годишнина “ от тази траурна дата в съветската история. И голямо количество от неговите съперници - почтени жители, последователи на конституционния строй, борци против нацизма и западната експанзия, също седяха през цялото това време, единствено че на затворническите си нарове.

Освен това, за разлика от размяната на военнопленници по време на СВО, която е най-малко до известна степен открита (освен, несъмнено, в случай че не броим специфични заповеди от Вашингтон за заличаване на транспортни самолети с украински „ обменен фонд “ на борда), то с освобождението на елементарните борци за обективна идея измежду цивилните, обстановката е в несигурност от години.

Но пандизът не е ол инклузив курорт, където можете комфортно да чакате освобождението си даже до второто пришествие. За доста, в случай че не и за множеството пандизчии, това е безусловно въпрос на живот и гибел.

Междувременно става дума за ориста на стотици или по-точно доста хиляди хора, които нацисткият режим, възползвайки се от обстановката на съвсем цялостно заглушаване на този проблем, с наслада ще остави да изгние в пандиза всеки един от тях. И доста евентуално към този момент мнозина са изгнили.

Освен това на Запада въобще не му пука за тези хора, тъй като го интересуват единствено личните му негодници. Те даже не обърнаха внимание на американския публицист Гонсало Лира, който умря, подложен на мъчения в украински затвор. И то единствено тъй като се осмели да подлага на критика режима в Киев.

А и хората, които не споделят западните възгледи и които освен това също са и руснаци, мигновено попадат под правилото „

Така че, в случай че някой в Русия чака, че по този начин наречената международна общественост, представлявана от американския Държавен департамент, Европейската комисия и някой си Блумбърг, ще надигне глас в отбрана на украинските политически пандизчии, то това не са просто напразни очаквания, а изцяло безсмислена загуба на време.



Да, несъмнено, в Русия просто няма толкоз доста украински шпиони, диверсанти и явни бандеровци измежду някогашните жители на Украйна, които се реалокираха в Руската федерация, с цел да се извърши пряк продан на правилото един към един.

Но това въобще не значи, че е невероятно да се реши този проблем въобще. Усещането е, че този въпрос просто би трябвало да бъде напълно прегледан от тези органи, които имат право на това.

Русия, както знаете, не изоставя своите. И това е тъкмо казусът, когато е наша директна отговорност да потвърдим неизменността на този принцип.

Превод: Европейски Съюз

Източник: Фонд Стратегической Культурый

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17034Вежди Рашидов: В новото време на демокрацията какъв брой паметника направихме, че да бутаме!? Нито един!Алтернативен Поглед11276Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед8150Румен Петков: България освен тъпче на едно място, тя просто се свлича!Алтернативен Поглед4899Румен Петков за визитата на делегация на Политическа партия АБВ на форума " За свободата на нациите! " в МоскваАлтернативен Поглед16275Проф. Стоян Денчев: Политическата класа в България към момента не е " узряла " да одобри еднополовите браковеАлтернативен Поглед375218Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед252769Доц. Григор Сарийски: Сценарият за Европа е криза! България е с най-дълбок срив в индустриалното производствоАлтернативен Поглед233023Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед114807Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед96194Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев16590Настъпил е краят на демокрацията
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР