В подобна ситуация една провокация, една искра е в състояние

...
В подобна ситуация една провокация, една искра е в състояние
Коментари Харесай

Зам.-председателят на Комисията по отбрана за Украйна: Една искра може да предизвика конфликт

В сходна обстановка една провокация, една искра е в положение да провокира спор. Това сподели в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия депутатът от " Продължаваме промяната " и зам.-председател на Комисията по защита в Народното събрание Благовест Белев във връзка рецесията в Украйна и напрежението сред Русия и НАТО.
Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 294
Мисля, че декларациите от двете страни са задоволително ясни, че ще се търси спокойно позволение на рецесията. Аргументи за това имат и двете страни, добави той.

Белев разяснява и информацията за забавянето на доставката на новите изтребители Ф-16 от Съединени американски щати.

Договорът към момента не е изискван в Комсията по защита. Запознат съм единствено с тази част, която е обществено налична. Договорът е сред държавните управления на България и Съединени американски щати. Към момента българската страна е изпълнила всичко, което се изисква от нея по контракта, уточни Благовест Белев.

Убеден съм, че в периодите, в които ще бъде доставени изтребителите, нужната инфраструктура у нас ще бъде построена, съобщи зам.-председателят на Комисията по защита.

Той предвижда, че до 2025 година можем да чакаме доставката на изтребителите.

Всичко по тематиката: Напрежението НАТО-Русия 294  Германия се надява, че срещата с Путин ще даде по-добра визия за неговите цели Германия се надява, че срещата с Путин ще даде по-добра визия за неговите цели  Папата се помоли за мир в Украйна Папата се помоли за мир в Украйна  Ситуацията в Украйна подвига цените на пшеницата и фуража Ситуацията в Украйна подвига цените на пшеницата и фуража
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР