В подкрепа на българското образование Издателска група „Просвета“ осигури на

...
В подкрепа на българското образование Издателска група „Просвета“ осигури на
Коментари Харесай

Всички учители в страната с безплатен достъп до електронни учебници и ресурси

В поддръжка на българското обучение Издателска група „ Просвета “ обезпечи на всички учители в страната – от детската градина до 12. клас – опция за безвъзмезден достъп до своята електронна просветителна платформа. Те могат да употребяват свободно цялото наличие: електронни учебници и познавателни книжки, стотици видеоуроци с преподавател, къси е-уроци, близо 40 000 интерактивни ресурса – задания, извършения, проби, презентации и други

По принцип свободен достъп до е-просвета имат учителите, които работят с печатните учебници на „ Просвета “. Сега платформата ще бъде отворена за всички преподаватели – и за тези, които не работят с издателството, до края на актуалната образователна година – 31 август.

Новата самодейност на издателската група цели да подкрепи учителите и най-много децата в динамичното прекосяване към разнообразни форми на образование – присъствена, от разстояние или смесена.

" Надяваме се и този път да бъдем потребни на преподавателите и учениците, които поставят неимоверни старания в изискванията на продължаващата пандемия. Сигурни сме, че ресурсите в е-просвета ще създадат образователния развой по-ефективен, забавен и пълностоен “, разясниха от издателството.

Платформата е-просвета бе отличена със специфичната премия на журито на Международния конкурс „ Най-добри образователни материали в Европа “ за 2021 година по време на Франкфуртския панаир на книгата.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР