В пловдивската болница Св. Мина откриха нов Център за диагностика

...
В пловдивската болница Св. Мина откриха нов Център за диагностика
Коментари Харесай

В Пловдив откриха център за диагностика и лечение на усложненията от COVID |

В пловдивската болница " Св. Мина " откриха нов Център за диагностика и лекуване на затрудненията от Коронавирус. За да посетят центъра пациентите не е нужно да имат направление. Достатъчно да е имат терзания за здравето си или пък следващи признаци и затруднения.

Това изясни за Българска телеграфна агенция шефът на здравното заведение проф. Петър Петров.

В него кардиолози, интернисти, ревматолози и инфекционист ще съветват пациентите. Прегледите са безвъзмездни, както и базовите проучвания. В лечебното заведение се одобряват и деца с проблеми след прекаран ковид.

Новата COVID-структура се финансира напълно със средства на болничното заведение и благодарение на община Пловдив. В началото центърът ще работи по два часа на ден, само че в случай че има доста искащи да се прегледат, часовият диапазон ще бъде повишен. Препоръчително е пациентите да си запазят час, с цел да не чакат дълго време.

В момента в болничното заведение не се одобряват пациенти с ковид, защото отделенията, които са били употребени за това, са закрити. При потребност и заповед от РЗИ до 60 кревати може да бъдат разкрити, без да бъде затруднена работата на лечебното заведение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР