В Пловдив започна ремонт на една от най-натоварените пътни артерии

...
В Пловдив започна ремонт на една от най-натоварените пътни артерии
Коментари Харесай

Започна мащабен ремонт на Кукленско шосе в Пловдив

В Пловдив стартира ремонт на една от най-натоварените пътни артерии в града - бул. " Кукленско шосе ". Шест милиона лв. от бюджета на общината са планувани за рехабилитацията на пътя. Срокът за ремонта е 90 дни.

Пловдив

Ремонтът на пътя доста ще улесни напредването на хората от Пловдив до селата в подножието на Родопите.

Иван Тотев - кмет на община Пловдив: Това е един от натоварените пътища в града, всекидневно тук минават от 12, 15 до 18 хиляди автомобила според от деня. Това го прави път със смисъла на Голямо Конарско шосе, Цариградско шосе в Пловдив и положението му не бе уместно за степента на значимост на тази артерия.
Предстои да се възобнови водопроводната мрежа, ще бъдат построени и велоалеи. По време на ремонта придвижването движението няма да се стопира напълно.
Маргарита Попиванова - изп. шеф на фирмата-изпълнител: Няма по какъв начин да няма стеснение за жителите на град Пловдив. Аз в действителност ще помоля за приемливост.
Кметът на регион „ Южен ", в чиято територия попада „ Кукленско шосе ", прикани за съблюдаване на избрания период за ремонта.

Борислав Инчев - кмет на регион " Южен " - Пловдив: В другите страни ставаме очевидци по какъв начин се работи с удължено работно време, да се употребяват съботно-неделните дни, с цел да не изпаднем в обстановка в която в края на годината да обясняваме по какъв начин нещо е можело да се случи преди този момент, само че не се е случило.
В ремонта са планувани замяна на разграничителния парапет и слагане на нова маркировка на трасето.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР