В Пловдив представиха красивия трофей за женския Евроволей. Тежащата над

...
В Пловдив представиха красивия трофей за женския Евроволей. Тежащата над
Коментари Харесай

Представиха красивия трофей за женския Евроволей

В Пловдив показаха красивия трофей за женския Евроволей. Тежащата над 9 кг купа е от злато и дърво. Турнирът започва идната седмица, а първият мач на българките е на 18 август против Гърция.

" Битката за този трофей стартира в зала " Колодрума " и приканваме всички пловдивчани да поддържат тима. ", приканиха волейнационалките.

На посрещането на трофея участваха капитанът на отбора Елица Василева и съотборничките ѝ Ева Янева и Гергана Димитрова.

" Смятам, че тази купа е доста красива и би ни отивала ", сподели Янева.

Снимка: bvf.bg

" Знаем каква отговорност носим и мисля, че сме подготвени. Имаме и още една седмица да се подготвим. Мисля, че от 18-и, ще ви носим единствено наслада, уповавам се. ", добави Василева.

" Тази година импровизирано я кръстихме като годината на женския волейбол. Спряхме се на Пловдив поради два фактора – първият е " Марица " и триумфите, които този клуб реализира през последните няколко години. Вторият е община Пловдив и напъните, които поставя за развиването на нашия обичан спорт. Призовавам последователите да побързат да си закупят билети за идното европейско състезание, тъй като за някои от мачовете към този момент няма свободни места в централните браншове в залата ", съобщи президентът на родната федерация - Любомир Ганев.

Снимка: bvf.bg
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР