В Пловдив местния Спартак и Сокол (Марково) завършиха 1:1 и

...
В Пловдив местния Спартак и Сокол (Марково) завършиха 1:1 и
Коментари Харесай

Спартак и Сокол не излъчиха победител

В Пловдив локалния Спартак и Сокол (Марково) приключиха 1:1 и отложиха разрешаването на разногласието посред им за идващия сезон. С днешния дуел от последния 38-и кръг, завърши шампионата на Югоизточната Трета лига. Гостите вкараха и двата гола. Първото полувреме протече равностойно. Два сериозни момента имаше пред вратата на Сокол, а пред пловдивската бяха три. Домакините извършиха корнер, Стоян Митев опита да избие и си вкара автогол в 40-ата минута – 1:0. След почивката гостите бяха по-добри. Ангел Рахов пропусна на три пъти да изравни. 

Авторът на автогола Митев имаше опция да се оправдава, само че от голлинията изкара топката в навън. Пред отсрещната врата Георги Лазаров пропиля добра опция. Секунди преди края Станимир Марински се пребори за топката, изведе самичък против вратаря Теодор Митрев, който осъществя за окончателното 1:1.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР