Когато дойде в Ювентус от Айнтрахт, Филип Костич беше представен

...
Когато дойде в Ювентус от Айнтрахт, Филип Костич беше представен
Коментари Харесай

Откупната клауза на Костич е 8 млн. евро

Когато пристигна в Ювентус от Айнтрахт, Филип Костич беше показан като огромно попълнение. Той пристигна от тима, в който блестеше в Лига Европа, тогава германците завоюваха това съревнование, а Костич беше един от най-хубавите играчи.

На тима от Франкфурт бяха платени 15 милиона евро. Първият сезон не беше неприятен, офанзивният полузащитник изигра 56 мача във всички шампионати, означи единствено три гола, само че имаше и 12 асистенции.

В сегашния шампионат представянето му е под равнището от предходния. Досега Костич има 31 мача, без маркиран гол и единствено четири асистенции.

Веднага породи въпросът за оставането на сръбския национал в Ювентус. Италианските медии интензивно пишат за желанието на отбора от Торино да продаде Костич, с цел да облекчи бюджета, само че и да отвори поле за уместно укрепване на този пост.

Проблемът е, че сърбинът има контракт с Ювентус за още две години. Италианските медии пишат, че поради слабите резултати няколко футболисти на Ювентус ще попаднат в трансферния лист, в това число Костич.

Дори се загатва, че откупната цена за сърбина е избрана на осем милиона евро, съвсем двойно по-малко от това, което беше платено на Айнтрахт през лятото на 2022 година
 Алегри: Футболът постоянно сервира изненади
Алегри: Футболът постоянно сервира изненади

" Далече сме от представянето си през есента "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР