В Плевенско е задържан 42-годишен мъж при специализирана полицейска операция

...
В Плевенско е задържан 42-годишен мъж при специализирана полицейска операция
Коментари Харесай

В Плевенско е задържан 42-годишен мъж след стрелба в град Койнаре

В Плевенско е арестуван 42-годишен мъж при профилирана полицейска интервенция след пукотевица в град Койнаре, оповестиха от ОДМВР - Плевен.

Участвали са чиновници на РУ-Червен бряг и полицейски сили при ОДМВР - Плевен. Полицейските дейности са почнали след сигнал за пукотевица в град Койнаре. Последвали са инспекция и претършуване на частен дом, населяван от 42-годишен мъж.

Намерени са двуцевна ловна пушка, без марка и заводски номер, и 6 ловни патрони 12-ти диаметър. При влизане с помещението 21-годишна жена се е пробвала да осуети инспекцията като се е качила върху гърба на полицейски чиновник. Пушката и боеприпасите са конфискувани.

Проверката е изяснила, че с оръжието са създадени изстрели против къщата на различен гражданин на Койнаре. Собственикът на парцела, където е открита пушката, е арестуван. При инспекция в парцела на потърпевшия - 23-годишен мъж, са открити дупки на прозореца и побитости на тв приемника, стената и тавана.

По случая работи проверяващ служител на реда под контрола на прокурор. В резултат на интервенцията са формирани до момента две бързи полицейски производства и две досъдебни производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР