В Плевен започнаха първите възстановителни дейности по улица Димитър Константинов,

...
В Плевен започнаха първите възстановителни дейности по улица Димитър Константинов,
Коментари Харесай

Започнаха възстановителните дейности след аварията по централния топлопровод в Плевен

В Плевен започнаха първите възстановителни действия по улица " Димитър Константинов ", откакто през днешния ден там стана повреда по централен топлопровод на " Топлофикация " - Плевен, видя кореспондент на Българска телеграфна агенция.

В къси периоди след възникването на повредата кметът Георг Спартански свика оперативно съвещание за превъзмогване на следствията, оповестиха от пресцентъра на Общината. Ситуацията е разисквана с изпълнителния шеф на топлофикационното сдружение инж. Йордан Василев, основния инженер на Общината Владислав Иванов и шефа на дирекция " Обществен ред и сигурност " Венцислав Катинов.

Тръбопроводът ще бъде ремонтиран от Топлоелектрическа централа – Плевен, асфалтирането ще извърши общинското сдружение " Инжстрой ", показват от Общината.

Издадена е заповед от кмета Георг Спартански за краткотрайна организация на придвижване. По време на строително-монтажните работи придвижването на пътни транспортни средства по ул. " Димитър Константинов ", в сектора от кръстовището с ул. " Св.св. Кирил и Методий " до кръстовището с ул. " Иван Вазов ", ще бъде затворено и пренасочено по обходен маршрут, гласи заповедта.  

Въведен е и различен маршрут за градския превоз, който важи за тролейбуси с номера 33, 7, 7А, 1, 31. Идващите от Моста или Девети квартал тролеи по посока " Сторгозия " ще завиват след спирката при Община Плевен по ул. " Св.св. Кирил и Методий ", ще минават по бул. " Христо Ботев " и, спускайки се по бул. " Русе " и ул. " Иван Вазов ", ще се включват в главното си трасе. Същият маршрут ще се употребява назад от " Сторгозия " в посока Моста или Девети квартал. Двете спирки в региона на повредата – при Професионалната гимназия по облекло и против нея, няма да се употребяват до възобновяване на придвижването в региона. Гражданите би трябвало да употребяват спирките в посока до и от " Дружба " - надлежно при Основно учебно заведение " Цветан Спасов " и против нея. 

Заповедта е в действие до 20 септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР