В Плевен предстои международен баскетболен турнир в обновената зала Балканстрой,

...
В Плевен предстои международен баскетболен турнир в обновената зала Балканстрой,
Коментари Харесай

Обновената зала Балканстрой приема международен турнир по баскетбол

В Плевен следва интернационален баскетболен шампионат в обновената зала „ Балканстрой ”, а почитателите чакат с огромен интерес конкуренцията, която ще се състои на 16 и 17 септември. Домакин и уредник е баскетболен клуб Спартак Плевен.

Освен плевенчани, в спортното съревнование ще се включат бронзовият медалист в Националната баскетболна лига през предишния сезон Левски, както и вицешампионът на Република Северна Македония Пелистер (Битоля), и участникът в квалификациите на Шампионската лига ТФТ (Скопие).

Началото ще сложи срещата сред Левски и ТФТ Скопие в петък, 16 септември, от 17:30 часа. Домакините от Спартак Плевен ще имат дуел с Пелистер Битоля от 19:30 часа същият ден. В събота, 17 септември, от 16:30 часа ще играят изгубилите в първите срещи, а от 18:30 часа - спечелилите от първия ден.

Както Българска телеграфна агенция заяви, Община Плевен отдели от бюджета си 80 000 лв. за развиването на детско-юношеската школа на БК Спартак и направи ремонт на зала „ Балканстрой ” като влага от локалния бюджет други 28 000 лв.. Обновени са съблекалните, сервизни пространства, ВиК съоръжения. Залата обезпечава улеснение за феновете и уредниците чакат тя да бъде цялостна с аудитория за всички мачове.

Дневният билет за шампионата е с цена от 6 лв., а пропуските за почитателите до 18 години са по 4 лв.. БК Спартак насърчава най-младите си фенове да посещават мачовете на тима и да обичат баскетболната игра по тази причина и този път входът за деца до 12 години ще бъде безвъзмезден, прецизират уредниците.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР