В пленарна зала станах свидетел на остра политическа борба -

...
В пленарна зала станах свидетел на остра политическа борба -
Коментари Харесай

Николай Денков: Ние сме в остра политическа борба

В пленарна зала станах очевидец на остра политическа битка - конфликт сред три напълно разнообразни показа за развиването на България. Това сподели претендентът за министър председател на „ Продължаваме промяната “ акад. Николай Денков в предаването „ 120 минути “ по бТВ.

Едната е визията на ГЕРБ и Движение за права и свободи и тя е опазване на статуквото. Втората е тази на „ Възраждане “ – че геополитическата ни ориентировка би трябвало да бъде изменена. Представата на Политическа партия и Демократична България е, че България има голям капацитет, само че с цел да се осъществя той, би трябвало да си свършим работата по реализирането на промените и цялостното ни консолидиране в Европейски Съюз, сподели още той. „ Истинската заплаха е в този момент, до момента в който ние се борим в тези три визии, да не се окаже, че някой различен още веднъж ще си подреди бандитската страна. Това е, което фактически би трябвало да ни тормози всички “, добави той.

Задачата за образуване на кабинет с втория мандат е била доста сложна. Начините за образуване на болшинство съгласно него са били два: да се слагат общи цели и задания или да е раздават постове и обществени запаси. „ Второто не ме интересува, аз не считам, че то е положително за България. Въпросът беше дали можем да реализираме задачата си посредством първото “, посочи той.

Отговорността за това да се откри поддръжка е на мандатоносителят, добави акад. Денков. Политическа партия би могла да поддържа третия мандат, в случай че бъдат показани политики, които могат да бъдат осъществени.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР