В планините сред природата, заобиколени от гроздови лози, оцветени в

...
В планините сред природата, заобиколени от гроздови лози, оцветени в
Коментари Харесай

„Глампинг“ или луксозното къмпингуване с Porsche Taycan Cross Turismo

В планините измежду природата, заобиколени от гроздови лози, оцветени в есента, можете да лагерувате красиво. Ако извършите това с Porsche Taycan Cross Turismo, къмпингуването се трансформира в „ глампинг “ – т.е. къмпингуване с искра. По време на обиколката-удоволствие можа да спите в новата покривна палатка от Porsche " Tequipment ".

Новата покривна палатка на Porsche " Tequipment " е двуместен модел, който може да се употребява през цялата година. По време на превозване тя е събрана в извънреден корав калъф, който е планиран в центъра за разработка във Вайсах и създаден в Studio F.A. Porsche. Силните страни включват бързото сглобяване, комфортния матрак и доста практични елементи.

Палатката на покрива се закрепва за перилата на Taycan Cross Turismo. Това е изключително универсалната версия на каросерията на швабския електрически състезателен автомобил. Cross Turismo има всички мощни страни на Taycan, като спортно шофиране и огромен пробег. Освен това има повече място за главите на пасажерите откъм гърба и оптимален товарен размер от над 1200 литра зад огромната задна врата.

Шасито със общоприетоо задвижване на четирите колела и въздушно окачване е регулируемо по височина. Елементите на офроуд дизайна включват облицовки на калниците, обособени долни елементи начело и откъм гърба и странични прагове. В композиция с пакета за офроуд дизайн, Cross Turismo има специфични капаци в ъглите на предната и задната ризница и в краищата на панелите на рокерите. Те обезпечават впечатляващ външен тип и в това време защищават от хвърчащи камъни.

Моделната гама включва четири мотора от Taycan 4 до Taycan Turbo S; продуктивността на overboost при потребление на Launch Control варира от 350 до 560 кВт. Електрическият смесен пробег (WLTP) е 415 - 490 км, градският 517 - 616 км.

С новата покривна палатка от Porsche " Tequipment " спортният автомобил се трансформира в хотелска стая за феновете на природата. Твърдия калъф могже да бъде определен сред черно/светло сиво и черно/тъмно сиво, всеки с матово черен надпис „ Porsche “ от двете страни. Конструкцията с твърда обвивка може да се инсталира върху главния носач на транспортните системи на покрива на 911, Macan, Cayenne, Panamera и Taycan със и без релси на покрива.

С релси на покрива оптималният потребен товар в неподвижно положение е към 190 кг, при сглобяване без релси е към 140 кг. Максималната скорост с инсталираната кутия е 130 км/ч. В разгънато положение повърхността за лягане е с размери 210 х 130 сантиметра. Вграден е комфортен матрак от пенопласт с висока компактност. Стените на палатката са направени от дишаща материя от разбъркан памук. С водоотблъскващи ципове и обособена качулка за влизане, палатката е предопределена и за дъждовни дни.

Един от акцентите в интериора е добре изолиращата, ватирана подплата в ярко сиво. Покривът и двата странични прозореца са общоприети. Последните може да бъдат изцяло отворени за вентилация. Мрежа срещу инсекти и в допълнение затъмняване обезпечават отбрана против комари и светлина през нощта.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР