В писмото си до Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса

...
В писмото си до Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса
Коментари Харесай

Проф. Плочев информирал, че заради продължително заболяване още месец не може да изпълнява задълженията си


В писмото си до Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса нейният шеф професор Камен Плочев категорично е показал, че не подава оставка. Това сподели в изявление за " Хоризонт " юрист Андрей Дамянов, член на Надзорния съвет на Касата.
Проф. Плочев е уведомил, че поради дълготрайно заболяване още месец не може да извършва отговорностите си, уточни още Дамянов:
" На 28 май получихме едно писмо от професор Плочев до Надзорния съвет, в което ни уведомява, че по мнение на неговия лекуващ екип, няма да е работоспособен най-малко още един месец. В самото писмо господин Плочев категорично е показал, че не подава оставката си. След като категорично той ни уведомява, че най-малко един месец ще отсъства заради болест, Надзорният съвет може да вземе решение или да направи предложение към законодателя, в тази ситуация Народното събрание, за избор на нов, или да изчака да изтече този месец и шефът на НЗОК да реши дали ще се върне, или не ".
Все още няма планувано съвещание на Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса. Очаква се то да се организира най-късно другата седмица.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР