В пика на коронакризата, когато много хора закъсват с бизнеса

...
В пика на коронакризата, когато много хора закъсват с бизнеса
Коментари Харесай

Жената на Годжи с нов бизнес удар

В пика на коронакризата, когато доста хора закъсват с бизнеса или губят работата си, дамата на Годжи - Надежда Дончева, разраства своята търговия.

Тя отвори втори фамилен магазин - антиквариат в родния си град Враца при започване на декември. И то единствено 6 месеца след първия. Той очевидно се радва на продажби и правилни клиенти макар високите цени на продуктите. В него се оферират антикварни предмети, картини, ръчно рисувани картички, здравословни храни, скъпо вино и бутиков алкохол, като цената на бутилка уиски върви приблизително по 100 лв.. Бутикът изкушава и с домакински шоколад, както и пречистено масло, което Надежда продава от дълго време. Клиентите изкупуват като топъл самун украсени арт елхи, направени от сдърво.

Младата половинка на музиканта се е заела напълно да ръководи и втория му магазин. До наскоро тя въобще не беше дейна в обществените мрежи, само че в този момент употребява опцията да популяризира фамилния магазин, в който всеки може да открие подобаващ подарък за своите близки. Заради бизнеса двамата с Годжи живеят разграничени и той пътува, когато може, след уговорките си в малкия екран на Слави 7/8.

След тежък бракоразвод и куп премеждия в любовта, в Надежда басистът най-сетне е откри точната жена за него. Двамата се срещат на кулинарен фестивал около нейния бизнес с пречистено краве масло. Впечатлен от продуктите й, Годжи я заговаря и след това всичко е като на кино - бурна обич, дете. От първата си брачна половинка той има двама синове, които са тръгнали по неговите стъпки, написа Галерия.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР