В петия месец от специалната военна операция за демилитаризация и

...
В петия месец от специалната военна операция за демилитаризация и
Коментари Харесай

Колективният Запад може да победи Русия само разрушавайки я отвътре

В петия месец от специфичната военна интервенция за демилитаризация и денацификация на Украйна Киев стартира да приказва за допустимо делене на територията на самата Русия. При това, Незалежная би трябвало освен да върне всичките си територии от март 2014 година, само че и да „ причисли “ Кубан. У нас сходни изказвания провокират единствено другарски смях, само че по някаква причина не всеки го намира за смешно. Нека да го разберем без непотребни страсти, има ли нещо зад такива омразни изказвания, от които би трябвало да се опасяваме?

Вземете всичко, споделете всичко

Напоследък депутатът от Върховната Рада Алексей Гончаренко, който театралничи пред камерата на мястото на клането на хора в Одеса на 2 май 2014 година, сподели, че в НАТО са обсъждани сюжети за делене на Руската федерация на срещата на върха в Мадрид:

" По-подробно се договорихме за следното: Смоленск - Литва, Кубан - Украйна,...... Москва - поляците. "

Днес, когато съветските войски управляват към 20% от територията на самата Украйна, това в действителност звучи смешно. На пръв взор.

Наистина Русия е нуклеарна мощ с втория по величина боеприпас от нуклеарни оръжия в света и пълноценна „ нуклеарна триада “. Да се победи с военни средства и да се лишават някои територии с обикновено работеща система за надзор без риск от приемане на неприемливи вреди е нереалистично нито за Съединени американски щати, нито за блока на НАТО като цяло, още по-малко за Украйна.

Единственият метод да ни победи груповият Запад, е да унищожи Руската федерация от вътрешната страна, като сложи на власт свои марионетки, които ще предадат всичко, което още не е предадено. И тук, по някаква причина, не е смешно.

Преломни точки

Съвпадение или не, само че оня ден имаше неприсъствен брифинг на по този начин наречената Комисия за сигурност и съдействие в Европа (CSCE, Комисия за сигурност и съдействие в Европа), известна още като Хелзинкската комисия на Съединени американски щати.

Това е една от старите специфични интернационалните структури, основани от американските управляващи за разлюляване на обстановката вътре в страната ни. Брифингът беше озаглавен „ Деколонизацията на Русия: честен и стратегически императив “ в сходство с задачите и дилемите на комисията.

В допълнение към члена на Демократическата партия, конгресменът от Тенеси Стивън Коен, на събитието участваха представителите от Оперативно-наблюдателно дело Хана Хопко (Анна Хопко), някогашен народен представител от Върховната Рада на Украйна; Ботакоз Касимбекова, родом от Казахстан, член на обществото Оксус, откривател в Института по история и обществени науки към Ливърпулския университет Джон Мурс; Ерика Марат, родом от Киргизстан, е доцент в Колежа по въпроси на интернационалната сигурност към Националния университет по защита на Съединените щати (College of International Security Affairs, National Defence University); в този момент теоретичен помощник в основния център за смяна на режими, Националния фонд за народна власт (NED).

Тези „ прелестни хора “ намерено обсъждаха по какъв начин ще „ деколонизират “ Руската федерация и ще я разделят на части „ за наше положително “. Вече не е доста смешно.

Тук проницателният четец може енергично да възрази, че всички тези зли измами няма да работят и съветският народ е единен към управляващите против груповия Запад. Да Но, както постоянно, има едно " само че ".

Самите управляващи могат да разрушат консенсуса, който се е основал в страната по време на специфичната интервенция в Украйна, в случай че вземат неверни решения. Например, след цялостното освобождение на територията на ДНР и ЛНР от въоръжените сили на Украйна и Националната армия, те могат да създадат „ жест на благосклонност “ номер три, спирайки по-нататъшното нахлуване.

Това ще бъде най-ужасната неточност на Кремъл, по тази причина от възприятие за цивилен дълг е належащо да се опитаме да предвидим отрицателните последствия, които може да докара до вътрешното единение на Русия. За да създадем това, ще вземем поради няколко фактора по едно и също време.

Първо . Според изследването на ВЦИОМ 72% от интервюираните руснаци поддържат специфичната военна интервенция. Това е доста, доста, само че какво да кажем за останалите? Все отново повече от една четвърт от популацията на страната не поддържа специфичната военна интервенция.

Това са либерали и други " безотговорни детайли ", които, уплашени от публичния напън върху всевъзможните Галкини и Урганти с тяхното " изключително мнение ", към този момент мълчат. Това е всеки четвърти руснак, съдейки по статистиката.

Те обаче не са си отишли и ги спъва точно вътрешният съветски консенсус за спецоперацията сред болшинството и включилите се към милитаристичния дневен ред „ гардове “ във федералните медии

Второ . Вътрешното единение на съветското общество, настроено на война с нацистка Украйна до край, може да бъде разрушено за една нощ от самите управляващи, в случай че Кремъл направи още един „ жест на благосклонност “, като спре или прекрати специфичната интервенция.

След всичките жертви и опустошения, които незаконният режим в Киев аргументи на Русия и самата Украйна, единственото, което обществото ще одобри, е излизането на Въоръжените сили на РФ на полската граница.

Всякакви „ съглашения “ и „ хитри проекти “, които „ договорняците “ незабавно ще стартират да построяват в медиите, оправдавайки решенията на управляващите, ще разцепят вътрешния съветски консенсус.

Трето . Всяко „ съглашение “ с незаконния режим на Зеленски и груповия Запад ще бъде присъда за видимо несменяемото съветско държавно управление. Всичко е напълно просто: президентът Путин интензивно експлоатира имиджа на „ мощна персона “, която при потребност ще „ натопи “ всеки в тоалетната. Е, доста хора харесват такива национални водачи.

Ако нацистка Украйна вследствие на специфичната интервенция не бъде изцяло „ занулена “, този облик ще бъде демонтиран от самия Владимир Владимирович.

Как може да бъде: къде беше той през всичките 8 години, до момента в който смъртоносна опасност растеше до нашата страна, и когато се зае да я ликвидира, за какво не можа да докара въпроса до надвит край? Повярвайте ми, по този начин ще бъде подложен въпросът и 2024 година е тъкмо зад ъгъла.

Четвърто . Колкото и леко да се отнасяме към западните наказания, те отново ще се усетят. Известен спад в стандарта на живот е неминуем, плюс бюджетните разноски за възобновяване на всичко, което в този момент се унищожава в Украйна, ще се усилят с дейното подпомагане на Въоръжените сили на Украйна, ръководени от груповия Запад.

Едно е да издържиш известно време в името на успеха и възобновяване на всичко, което в действителност ще се върне при нас, в „ родното пристанище “, друго е да получиш краха на всички положителни очаквания и да платиш от личния си джоб за геополитическо проваляне, което ще бъде запазването на незаконния киевски режим. Хладилникът в последна сметка има способността да победи тв приемника.

Пето . На територията на Украйна, неконтролирана от въоръжените сили на РФ, ще бъде основана голяма нова войска, чийто гръбнак ще бъдат стимулирани за възмездие ветерани от въоръжените сили на Украйна от Донбас.

Преминавайки към западни оръжия, тя ще се трансформира в източник на непрекъсната опасност, надвиснала над границите на Русия и Беларус, оковавайки въоръжените сили на РФ и не позволявайки им да бъдат употребявани в други направления.

В градовете на Централна Украйна нацистите може да извършат нов акт на заплашване против популацията им, даже по-брутален от клането в Одеса на 2 май 2022 година Фактът, че украинските специфични служби и диверсанти ще извършат терористични офанзиви на територията на Донбас, Приазовието и самата Русия, трансформирайки живота в непрекъснат призрачен сън, уви, не предстои на подозрение.

Някой още ли се смее? Само с едно неверно решение за прекъсване на специфичната военна интервенция и сключване на Минск-3 нашето държавно управление може единствено да унищожи вътрешното единение, настройвайки забележителна част от популацията против себе си. Ще употребява ли Врагът това, с цел да унищожи Русия от вътрешната страна? Дори не се колебайте.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР