В петък, точно в 19,00 часа Слави Трифонов ще каже

...
В петък, точно в 19,00 часа Слави Трифонов ще каже
Коментари Харесай

Бомбастични версии часове преди Слави да проговори

В петък, тъкмо в 19,00 часа Слави Трифонов ще каже и ще направи нещо доста значимо. Това съобщи самият той в четвъртък. За 24 часа чухме невероятни версии, някои претоплени остарели, други напълно нови, трети от сферата на ненаучната фантастика, характерен род за болница „ Св. Наум “ на 4-ти километър…
Интересът е огромен. Партия „ ИТН “ не разчита на обичайната агитация, споделя, каквото има да каже от екрана на телевизия 7/8.

Ето какво чухме от през вчерашния ден насам:

- Слави Трифонов ще разгласи, че се отхвърля от присъединяване в изборите , тъй като подмолни играчи му платили близо 100 милиона да не играе против ГЕРБ.

- Трифонов ще разгласи следизборна коалиция с ГЕРБ , тъй като е „ патерица “ на Бойко Борисов.

- Трифонов ще призове българите от чужбина да гласоподават за партията му, тъй като в България няма поддръжка.

- Трифонов ще разгласи екипа, който ще дава отговор за изборите и някои от водачите на кандидат-депутатски листи, измежду които имало българи от чужбина, специалисти в икономическата, финансовата, просветителната, енергетиката, националната сигурност и други области.

- Когато напуснал бТВ група предприемачи дали на Трифонов 50 млн лв. , с цел да направи партия, която без да се обявява, да поддържа Бойко Борисов и ГЕРБ.

- Трифонов ще разгласи, че се отхвърля от политиката, тъй като Делян Пеевски му заречен 20 милиона и да върне шоуто му в бТВ, а Николаос Цитиридис щели да го разкарат.

- Слави се споразумял с Васил Божков да получи 20 милиона, в случай че се коалира с Българска социалистическа партия и Мая Манолова.

- Банкерът Цветан Василев и хазартният необут Васил Божков наляли десетки милиони на Слави с изискването да сформира държавно управление и да вкара в пандиза Борисов, Гешев, Пеевски и Цацаров. Цеките също.

- Трифонов ще разгласи, че се отдръпва по здравословни аргументи , а отпред на партията ще застане хаджи Тошко Йорданов.

- Слави ще разгласи резултатите от социологически изследвания на огромна непозната организация, които сочат, че „ ИТН “ ще е първа политическа мощ.

- Трифонов ще извади ужасни компромати за Бойко Борисов и ще го призове да се отдръпна от изборната битка.

И тъй наречените и така нататък Как сте?

В петък станаха ясни и резултатите от изследване на социологическата организация Маркет Линкс, свързвана от години с Румяна Бъчварова, една от най-близките на Борисов, някогашен вътрешен министър, в този момент дипломат в Израел. Споед организацията Слави Трифонов е политическият водач, който се употребява с най-голямо доверие измежду българските жители - 32% поддръжка. След него е министър председателят Бойко Борисов с 25 на 100 и Мая Манолова (ИзправиСе.БГ) – също с 25%. Недоверието към Трифонов е 42%, при Манолова - 55 на 100, а 61% от респондентите не харесват премиера.

Отворете си бира или нещо по-силно, сложете салатата: шоуто стартира. Няма да скучаете.

До изказването на Слави Трифонов остават няколко часа. Безспорно притегли вниманието.

Фрог нюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР