В петък ще има коледно парти на ДПС. Поради тази

...
В петък ще има коледно парти на ДПС. Поради тази
Коментари Харесай

Балабанов: Кирил Петков постоянно влиза и излиза от стаята на Пеевски

" В петък ще има коледно празненство на Движение за права и свободи. Поради тази причина, тъй като Пеевски е министър-председател, работи изключително понеделник и вторник и в петък взеха решение да почиват. Има различен тип болшинство. Събота и неделя, евентуално, ще има съвещания на комисии ", съобщи Станислав Балабанов от Има Такъв Народ пред публицисти в Народното събрание, съобщи кореспондент на  " Фокус ".

" Пеевски сподели нещо от сорта, че е мрачно тук. Може би, би трябвало малко да ви засилят светлината. Можем да се майтапим по тематиката, само че не е смешно. Няма да сте свободни в тази постройка, сигурно ", сподели Балабанов.

" Кирил Петков постоянно излиза от стаята на Пеевски. Гответе се за дълга коледна отмора, господин Пеевски и господин Петков желаят да почиват от 22 декември до 11 януари, те доста се умориха ", разяснява депутатът.

" Що се отнася до правосъдната промяна - специалисти я унищожиха от рецензии, Борисов и Пеевски изпраха правосъдната промяна на Христо Иванов ", безапелационен бе Балабанов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР