В петък: по т.нар. магистрала Хемус“ в посока Варна, Плевен,

...
В петък: по т.нар. магистрала Хемус“ в посока Варна, Плевен,
Коментари Харесай

По-добре урагана „Дориян“, отколкото по „Хемус“ и Околовръстния

В петък: по така наречен автомагистрала „ Хемус “ в посока Варна, Плевен, Русе, пред първия тунел – 5 километра коли в плътни колони. Ад и клаксони. Трима служители на реда се суетят – думата „ организация “ е напозната за телата в униформи. Но те пробват и пробват - без никакъв резултат.
В противоположната посока на същата така наречен автомагистрала, придвижването се отбива по остарелия път през Витиня. Километрична колона, пълзяща през дупки, ями и кратери с 2-5 км/ч. Загрели мотори, майки с деца в обраслите канавки „ по потребност “, облаци прахуляк. Витиня - българският Кашмирски път на смъртта… Не се майтапя.

Съобщение на полицията в уеб сайтове, малките екрани и радиа: Катастрофа на автомагистрала „ Струма “ затруднява придвижването. Бах мааму – пети път за пет дни. И там никой не е чувал за „ организация “ и дейности в сходна обстановка. Автомобили пълзят, времето зацикля, проекти се провалят, фамилни кавги се разгарят, уикендовото въодушевление отива в кенефа. Майната им на почивните дни, да живеят автомагистралите – кръвоносната система на процъвтяваща стопанска система. Вън персоналните страсти и черногледството!

Катастрофа и турци, връщащи се от Турция към страните в Европа, където се изхранват и живеят добре, затрудняват придвижването по автомагистрала „ Тракия “. Нищо ново, само че все по този начин непоносимо. И никаква смяна: пътни служители на реда дебнат в маранята да заловен някой наивник и да го изцедят като лимон. По правилник и закон.

Същият петък, 29 август. Влизаш в София по „ Цариградско шосе “. Верният израз е „ опитваш да влезеш в София “. Четири колони коли са затапени още преди двореца „ Врана “. Стотици коли, кашлящи облаци воня във въздуха на най-замърсения град в Европейски Съюз. Причина за „ тапата “ – леко ПТП. Двама служители на реда са отделили региона, като че ли одеве страната е нападната от външен агресор. Трети служител на реда, подпрян на мотоциклет, цъка по мобилния телефон. Явно това е разбирането им за организация - прекъсване или в краен случай, затрудняване до прекаленост на придвижването. Колко псувни са отнесли… Но к’во им пука - техните проекти за петък може и да се случат.

По същото време на Околовръстния път е борба за място в километричните колони. До резиденция „ Бояна “ един автомобил е влезнал в багажника на бляскав „ Мерцедес “. Пак запушване, стотици озъбени физиономии зад кормилата и стъклата. Никой няма да стигне в точния момент. Полицаите – същата картина като в предните обстановки: лутане, предпочитание нещо да създадат, само че не знаят какво и по какъв начин.

След кръстовището на бул. " Борис III “ стартира „ Панамериканското шосе, водещо към вулкана „ Котопакси “ в Еквадор ". Оцеляват примирените и най-нахалните. Истинско тестване за коли и хора. Продуцент: страната.

От Пътна полиция проличава, че пробват да създадат нещо. Старанието им обаче повече пречи, а не оказва помощ. Съжалявам, питайте който желаете, ще ви каже същото.

На АПИ и Министерството на районното развиване не им дреме - очевадно е.

И какво ви остава на вас, жителите без права?

Първи вид: Стане ли запушване, слизате от колите и се прибирате както можете. Блокират се пътища, блокира и страната. Това ще принуди властта да вземе съответни ограничения по казуса с организацията.

Втори вид: Гласувате с разсъдък за своето и на децата си настояще и бъдеще.

Трети вид: Всичко продължава както до момента. Кочина, кочина, кочина и ние освинени вътре.

Четвърти вид: Спрете да пътувате, мамка му. Няма да има тапи, нито ремонт на ремонта. Току виж приключили ремонта и на някой тунел...

Във Флорида треперят от урагана „ Дориян “. Ние от организация на придвижването, която опустошава всичко по пътя си. " Дориян " е един път на 30 години. Нашата пъна драма - всеки ден.

Гражданин Х,

постоянен участник в „ тапите “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР