В петък нареждаха масите и инсталациите, в събота в ранните

...
В петък нареждаха масите и инсталациите, в събота в ранните
Коментари Харесай

Капана фест в Пловдив привлича хиляди


В петък нареждаха масите и инсталациите, в събота в ранните часове там се разходиха по- възрастните и фамилии с дребни деца, само че същинските атракции на Капана фест 2018 стартират с притъмняването, когато артистичният квартал става напълно територия на младите, съобщи кореспондентът на БГНЕС в Пловдив.

Музика от пет подиуми ще звучи в лабиринта от улички, декориран с емблематичните към този момент знаменца. Нови графити допълват атмосферата на страст и упования, за колекционерите на старите винили има по-голям от преди пазар, а на най- новото отклонение от пешеходната зона, превземаща от ден на ден един от най- старите квартали в града, ще звучат млади реализатори с дебютни изяви. Дизайнери с фикция и златни ръце оферират на над 120 сергии безпределно многообразие от неповторими украшения, облекла, аксесоари, играчки- занаятите имат своето място освен в пресътворяването на предишното, само че и в днешната улична мода. За тези, които на инат на шума ще предпочетат да се поровят в остарели книги и да прочетат нещо, има литературна зона, в която ще гостуват български детски създатели. Там се продават и книги с подпис. На площадките към Джумаята пък има улеснения за киномани, които ще могат да видят самостоятелни филми и да се срещнат с режисьорите им. За гладните също има зона, отвън множеството заведения- тук се оферират напълно природосъобразни, създадени в нашите земи артикули, които могат и да се опитат. Човешка джага, батут и стена за катерене пък дават опция на тези, които са усетили остатък на сила, да я изразходят и за своя наслада, и за наслада на феновете в близост.

Всеки Капана фест до момента оферираше и едно особено място, което хем е атракция, хем е чудене декор за фотоси. Тази година към тези характерности би трябвало да се добави още една, немаловажна в жегата, която налегна южния град- оранжев дъжд. Ситни капчици вода излизат от меките тръби, които реагират на всеки лъх напразно и към всичко, което Капана фест предлага през днешния ден и на следващия ден, носи и разхлаждане. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР