В петък китайският технологичен гигант Хуауей“ представи официално най-новата версия

...
В петък китайският технологичен гигант Хуауей“ представи официално най-новата версия
Коментари Харесай

Радио Китай: „Хуауей“ пусна собствен модел на изкуствен интелект

В петък китайският софтуерен колос „ Хуауей “ показа публично най-новата версия на своя модел за изкуствен интелект Pangu 3.0, съобщи радио Китай.

„ Серията Pangu е основана, с цел да обслужва потребностите на промишлеността, като дава отлични услуги на клиенти в разнообразни браншове “, сподели Джан Пинан, изпълнителен шеф на „ Хуауей “ и основен изпълнителен шеф на Huawei Cloud. Той добави, че задачата на моделът е да оказва помощ на клиентите дейно да употребяват и построяват свои конфигурации за използване на изкуствения разсъдък в голям брой сюжети в сходство с потребностите си.

Стартирала за първи път през 2021 година, серията Pangu на „ Хуауей “ е семейство от голям брой огромни AI модели, които поддържат разнообразни задания за обработка на натурален език, в това число генериране на текст, подредба на текст и системи за диалог.

От компанията обявиха, че серията Pangu към този момент има голяма стойност и се ползва в доста промишлености като финанси, произвеждане, фармацевтични проучвания и разработки, въгледобив и железопътен превоз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР