В петък - 7 юни, около 12 ч. ще бъде

...
В петък - 7 юни, около 12 ч. ще бъде
Коментари Харесай

На 7 юни се възстановява движението при 20-и км на АМ „Тракия“. Завърши основният ремонт на съоръжението

В петък - 7 юни, към 12 ч. ще бъде възобновено придвижването в платното в посока София сред 20-и и 21-и километър на Автомагистрала „ Тракия “. Поради ремонт на селскостопанския подлез от 8 май трафикът преминаваше в двете посоки в платното за Бургас. Със завършването на строителните работи се възвръща естественото придвижване по автомагистралата, с което се улеснява пътуването на водачите за дейния туристически сезон и повишаването на трафика към черноморските курорти.

Преди почивните дни за Великден бе ремонтирано оборудването в посока Бургас. С приключването на строителните работи в този момент и в платното за София главно е ремонтиран селскостопанският подлез при 20-и км на Автомагистрала „ Тракия “, който е в употреба от 1978 година В обновяването му от бюджета на Агенция „ Пътна инфраструктура “ са вложени 792 хиляди лева с Данък добавена стойност. Съоръжението е с нова хидроизолация, фуги, настилка, ограничаващи системи, маркировка и т. н.

Строително-монтажните работи са изпълнени от „ Автомагистрали “ ЕАД, след извършена открита процедура по Закон за обществените поръчки през предходната година.

*Източник: www.api.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР