В периодично гладуване? Бъркането с модерния метод за отслабване, рекламиран

...
В периодично гладуване? Бъркането с модерния метод за отслабване, рекламиран
Коментари Харесай

Отслабването чрез периодично гладуване може „драстично да промени“ начина, по който работи мозъкът ви

В от време на време недояждане? Бъркането с модерния способ за намаляване, рекламиран от звезди като Дженифър Анистън, Кортни Кардашиян и Гуинет Полтроу, може да се забърка в мозъка ви, демонстрира ново изследване.

Изследователи от Института за здравен мениджмънт в Пекин откриха, че периодическото ограничение на силата (IER) може да докара до фрапантни промени в чревните бактерии и мозъчната интензивност, както с позитивни, по този начин и с негативни резултати, заяви South West News Service за първи път.

Диетата включва периодично повтаряне на дни на недояждане или нещо близо до него с дни на обикновено хранене. Участниците в изследването са изгубили приблизително към 16 lbs. за интервал от два месеца.

Периодичното недояждане е подложено на критика неведнъж поради хипотетичните опасности, вариращи от диабет вид 2 до нараснала възможност от гибел.

След като IER частта от изследването беше приключена, участниците демонстрираха „ понижение в интензивността на мозъчните области, забъркани в регулирането на апет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР