В периода, когато бях вицепремиер, Петър Христов имаше възможност да

...
В периода, когато бях вицепремиер, Петър Христов имаше възможност да
Коментари Харесай

Убитият бизнесмен споделял, че се притеснява от ответна реакция на „Наглите“

В интервала, когато бях вицепремиер, Петър Христов имаше опция да подкрепи разкриването на тежки престъпни закононарушения. Това удостовери през днешния ден Цветан Цветанов след съвещанието на Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС) при президента Румен Радев.

Вчера сутринта предприемачът беше прострелян пред офиса си в столичния квартал " Манастирски ливади ", а малко по-късно умря в болничното заведение. " Ако претекстът за това закононарушение (убийството на Христов - бел. ред.) е ответна реакция на групата на " Наглите ", това не е добър сигнал ", уточни още Цветанов.

Той добави, че познанството му с предприемача датира от времето, когато самия той влиза в политиката. Цветанов изрично отхвърли да се познава с предприемача преди този момент или пък Петър Христов да е бил спряган за претендент за кмет на Велико Търново от партия ГЕРБ. Христов в никакъв случай не е имал политически цели и упоритости ", призна още Цветан Цветанов.

Той на няколко пъти повтори, че предприемачът в никакъв случай не е споделял за възможни закани. Единствено е споделял терзание по отношение на ответна реакция на групата на " Наглите ".

Източник: БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР